Haberler

Mehmet Ali Bayar, DP Saflarında

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın DYP Genel Başkanı Seçilmesinden Sonra Bir Süre Genel Başkan Yardımcılığı Yapan ve Daha Sonra Anlaşmazlığa Düşerek Ayrılan Mehmet Ali Bayar da, Yeniden Saflara Döndü.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın DYP Genel Başkanı seçilmesinden sonra bir süre Genel Başkan Yardımcılığı yapan ve daha sonra anlaşmazlığa düşerek ayrılan Mehmet Ali Bayar da, yeniden saflara döndü. Bayar, dün sürpriz bir şekilde DYP ile Anavatan birlikte düzenlediği 14 Mayıs kutlamalarında genel başkanlar Mehmet Ağar ve Erkan Mumcu’nun yanlarında ortaya çıktı. Bayar, DYP üyesi olduğunu ve DP oluşumuna tam destek verdiğini söyledi. 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e yakınlığı ile tanınan Bayar’ın, CHP’den de aday olabileceği ve bu partiyle temaslarda bulunduğu öne sürülüyordu. Bayar’ın, Ağar’la görüşerek ’birlikte siyaset’ konusunda anlaştığı öğrenildi. Bayar, "Üzerime düşen katkıyı yapmaya hazırım" diyerek, DP ismi üzerindeki hukuki sorunun aşılmasıyla birlikte, farklı bir ad altında olsa da bu "bütünleşme" saflarından yeniden aktif siyasete döneceğini duyurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title