Haberler

Mehmet Ali Alabora'dan 1 TL'lik Tazminat Davası

Gezi Parkı eylemleri ile gündeme gelen sanatçı Mehmet Ali Alabora, Yeni Şafak Gazetesi'ne 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Gezi Parkı eylemleri ile gündeme gelen sanatçı Mehmet Ali Alabora, Yeni Şafak Gazetesi'ne 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Gezi Parkı eylemleri ile gündeme gelen sanatçı Mehmet Ali Alabora, Yeni Şafak Gazetesi'nde 10 Haziran 2012 tarihinde yayınlanan "Bu ne tesadüf" başlıklı haber, 21 Haziran 2013 tarihinde yayınlanan "Mi Minörden Önce Londra ve Mısır Turu" ile "Alabora'dan Gezi Turları" başlıklı haberler için 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı. Yapılan açıklamada, "Memet Ali Alabora toplumun belli kesimlerinde hedef gösterilmiş, özellikle uluslararası bir operasyonun ve komplonun parçası olduğu algısını yaratan ve bu gerçekmiş gibi dürüstlük ve nesnelliğe aykırı nitelikte yapılan haberler ile iftira hakaret edilmiş, suçlu gibi ilan edilmiştir. Bu sebeple 10 Temmuz 2013 tarihinde söz konusu gazeteye karşı dava açılmış, 1 TL manevi tazminat ve saldırının kınanması ile kararın yayınlanması talep edilmiştir" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Alabora Yeni Şafak Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title