Haberler

Mavi Yolculukta Fuhuş Yaptıran Çeteye Darbe

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Düzenlenen ve "Poyraz" Adı Verilen Operasyonda, Villalarda ve Mavi Yolculukta Fuhuş Yaptırdıkları Belirlenen Çete Çökertildi.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde düzenlenen ve "Poyraz" adı verilen operasyonda, villalarda ve mavi yolculukta fuhuş yaptırdıkları belirlenen çete çökertildi.

Bodrum’un Torba, Gümbet, Kumbahçe ve Eskiçeşme mahalleleri ile Bitez, Ortakent-Yahşi ve Konacık beldelerinde 50’ye yakın 5 yıldızlı otel, apart otel, lüks villa ve işletmeye baskın yapıldı.

12 villa almışlar

Operasyonda, Türkmenistan, Özbekistan, Moldova, Ukrayna ve Rusya’dan getirdikleri kadınları pazarladıkları ve fuhuş yaptırdıkları belirtilen aralarında turizmci, taksici, internet kafe işletmecisi, kuaför ve lokantacıların da bulunduğu 30 kişi ile 22 kadın gözaltına alındı.

Tur rehberi olarak Bodrum’a getirildiklerini anlatan yabancı uyruklu kadınlar, düzmece turist grupları ile mavi yolculuğa çıkarıldıktan sonra silah zoruyla fuhuşa sürüklendiklerini, seks partilerine katılmak zorunda bırakıldıklarını söylediler. Çetenin elebaşılığını Türkmenistanlı Nargize Balcı’nın yaptığı saptandı. Sanıklarla birlikte seks aletleri, porno CD’ler, kurusıkı tabancalar, sahte pasaport ve işadamlarının sevişme sahnelerinin kaydedildiği DVD’ler ele geçirildi. Çetenin son bir yıl içerisinde fuhuştan elde ettiği parayla Bodrum’da 12 villa satın aldığı, 20’ye yakın da villa kiralayıp fuhuş yaptırdığı saptandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title