Haberler

Maski'de İlçe Şefleri Toplantısı Yapıldı

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun başkanlığında Ekim ayı olağan ilçe şefleri toplantısı gerçekleştirildi.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki hizmet kalitesini daha da güçlendirmek amacıyla aylık ilçe şefleri toplantılarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'un başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı olağan ilçe şefleri toplantısında il genelinde yapılan hizmetlerle ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu. Koordinasyonun üst seviyede tutulması için gerçekleştirilen toplantıda, hayata geçirilen hizmetlerin sıkı bir şekilde takip edilmesinin önemine değinilirken yürütülen çalışmalarda kamu kaynaklarının tasarruflu kullanılmasına dikkat çekildi. Toplantıya, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay ile daire başkanları, şube müdürleri ve ilçe şefleri katıldı.

"Kamu yararını gözeterek hareket ediyoruz"

İlçe şefleri ile gerçekleştirilen toplantılara büyük önem verdiklerini ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, idare olarak her konuda tasarruf bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak su ve atıksu hizmetleri noktasında il genelinde büyük projelere imza attık. Bu projelerin hayata geçirilmesinde en alt kademede çalışan personelimizden üst düzey yöneticilerimize kadar herkesin emeği vardır. Bugünkü toplantımızda da devam eden ve planlanan çalışmalarımız ile kamu kaynaklarının tasarruflu kullanılması konularına değindik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Yaşar Coşkun CEO Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title