Haberler

Marmaris'te Korkutan Yangın

Muğla'nın Marmaris İlçesi, Yalancıboğaz Mevkisi'nde eniz kenarında biriktirilen moloz ve kuru dal ile yosunları tutuşması sonucu yangın çıktı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi, Yalancıboğaz Mevkisi'nde eniz kenarında biriktirilen moloz ve kuru dal ile yosunları tutuşması sonucu yangın çıktı. Gökyüzüne yükselen yoğun duman ilçede tedirginlik yaratğrken, alevler yakındaki ormana sıçramadarn itfaiye tarafından söndürüldü.Bugün saat 13.30 sıralarında Marmaris'e 12 kilometre mesafedeki Adaköy Mahallesi, Yalancıboğaz Mevkisi'nde, deniz kenarındaki

moloz, dal parçaları ve kuru yosunlar, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Alevler kısa sürede büyüdü. Yoğun dumanı farkeden yakındaki marina çalışanları durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik bir müdahale sonucunda alevleri arkadaki yamaçta bulunan ormanlık alana sıçramadan güçlükle söndürdü. Dumanlar ilçedeki yat limanı başta olmak üzere pek çok yerden rahatlıkla görüldü. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Adaköy Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title