Haberler

Marmaray'da intihar! 15 yaşındaki genç kız raylara atladı

Güncelleme:

Marmaray'ın Yenikapı İstasyonu'nda tren geçerken raylara atladığı iddia edilen 15 yaşındaki genç kız, hayatını kaybetti. Olay sonrası seferler bir süre tek hattan yapıldı.

Marmaray Yenikapı istasyonunda tren geçeceği sırada raylara atladığı öne sürülen 15 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

Olay, saat 11.00 sıralarında Marmaray'ın Yenikapı İstasyonu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşında olduğu öğrenilen A.Ö. isimli genç kız, tren istasyonundan raylara atladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Trenin altında kalan A.Ö., itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede A.Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından genç kızın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Marmaray'da intihar! 15 yaşındaki genç kız raylara atladı

İSTASYONDA YOĞUNLUK OLUŞTU

Yaşanan olay sonrası Marmaray seferleri bir süre tek hattan yapıldı. Marmaray Yenikapı istasyonundan yolcu alımı durdurulduğu için yoğunluk oluştu. Olay yerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Marmaray seferleri normale döndü.

Marmaray'da intihar! 15 yaşındaki genç kız raylara atladı

Marmaray'da intihar! 15 yaşındaki genç kız raylara atladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaray 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Alihan D:

Ülke mülteci dolu herşey pahalaniyor mahvolmuş batmış bir ülkenin mutsuz eglenemeyen insanları bu durumda yasayanların durumu daha vahim bence

240
144
yanıtYanıtla
Onur Yener:

15 yaşında kız en fazla sevgilisi terketmiştir o yüzden atlamıştır, çoluk çocuğuna ekmek getiremedi o yüzden atladı diyecek kadar andavallar var aramızda...

154
218
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Dayı yasin vardır en az 55 üstü, sınav stres,ekonomi birsey bildiğin yok bir taraflar çalışmayınca,buralara dökuyorsun aklında olanları.

yanıt196
yanıt63
Haka:

Gelecekten beklentisi kalmayan gençler intihar edebiliyor. Yorumlarda ekmek götürmek diye bişey yok uydurma.

yanıt1
yanıt0
aristoteles:

20 milyon mülteci ev sorunu iş sorunu gecinme sorunu aile kimbilir nasıl bir yaşantıdaydı ne sıkıntılar cekiyordu ama suclu başka ülkkedeni idareciler suclu küba Belediye başkanı

197
93
yanıtYanıtla
Export 86:

Zengin ve varlıklı ailenin çocuğu intihar edince ne yazıyorsun

yanıt70
yanıt99
Zafer yılmaz :

Export 86: zengin cocuk intihar mı etmiş. örnek ver. yoksa boş yapma.biraz empati kuramayacak kadar zavallı oldunuz. sizin gibiler yalnızca köle olmayı hak ediyor.

yanıt117
yanıt42
Beyfendi X X:

Export denen kişi boş yapmışsın

yanıt62
yanıt15
aristoteles:

Kardeşim hepiniz zorluk yaşıyorsunuz ailelerinizde sdizinle bu zorlugu yaşıyor benim oğlum üniv gidemedi calışamadı calışıyordu mültecileri yabancı konttenjanından okutan bedava mama veren bedava TÜP BEBEK TEDAVİSİ YAPTIRAN devlet bize gelince mamaları kitli reyonlardan al diyor bu zorluklarla yokluklujklarla yaşayan cocuklarda başka yaşamları görüp isyan ediyor

161
50
yanıtYanıtla
Hsn:

Mültecilerden dolayı,iş sorunundan dolayı intihar edilecekse dünyadaki nüfusun yarısının azalması lazım,ölünce herşey den kurtulacağı yok olacağı bilinciyle yetiştirilirse gençler sonuç böyle olur,intihar kurtuluş değil sonsuz acıların başlangıcı demektir,siz hikaye anlatmaya devam edin

109
92
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title