Haberler

Marmaray ve metroda kadınların videosunu çeken kişilere meydan dayağı! Tekme tokat giriştiler

Güncelleme:

İstanbul'da iki farklı istasyonda benzer hadiseler yaşandı. Bostancı Metro istasyonunda 13 yaşındaki kızın videosunu çeken bir şahıs, tekme tokat dövüldü. Marmaray'ın Zeytinburnu istasyonunda ise; karşısında oturan kadınların fotoğraf ve videolarını çektiği öne sürülen bir kişiye yolcular saldırdı.

Marmaray ve metroda kadınları cep telefonuyla görüntülediği öne sürülen 2 kişi diğer yolcular tarafından dövüldü.

TELEFONUNDA VİDEOLARI BULDULAR

Bostancı Metro istasyonunda bir yolcu, 13 yaşındaki kızın videosunu çektiği gerekçesiyle çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı. Metrodakiler adamın telefonunu alarak kontrol ettiklerinde kıza ait videolar buldu. Metronun kapıları açıldıktan sonra yaşanan arbedede adama yumruk atıldığı görülüyor. Daha sonra şüpheliyi polise teslim etmek için yakaladılar ancak ellerinden kaçmayı başardı. Adamın kaçtığı anları çevredekiler cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

BİRDEN SALDIRDILAR

Diğer olay ise dün saat 20.30 sıralarında Marmaray'ın Zeytinburnu istasyonunda yaşandı. İddiaya göre, karşısında oturan kadınların fotoğraflarını ve videolarını çektiği öne sürüler bir kişiye yolcular saldırmaya başladı. O anlar cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, Marmaray'da bulunan birçok yolcunun, kadınların videosunu çektiği iddia edilen kişiye saldırdığı görülüyor.

Marmaray ve metroda kadınların videosunu çeken kişilere meydan dayağı! Tekme tokat giriştiler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu İstanbul Marmaray 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

SeyYah Saruhanli:

ülkede adalet olmadı icin bu tür şeyler daha çok çogaliyor örnek burda ispatlanmiş hakim savci ne diye duruyrlar alıp ceza vercekler

179
10
yanıtYanıtla
Alkurt:

HAKIMLER, SAVCILAR SIZ ISINIZI YAPMADIGINIZ ICIN, HALK KENDI ISINI KENDI YAPIYOR, YAZIKLAR OLSUN HAKIMLEREDE SAVCILARADA.

153
8
yanıtYanıtla
er ak:

tam bu milletten umudumu kesecek oluyorum..sasirtiyorlar

131
8
yanıtYanıtla
Hayri :

Toplum psikolojisine dikkat bir anda konuyu herkez memleket meselesi haline getiriyor kum torbası gibi vurmalar toplu linç e kadar gider bu işler benzin 34 lira olmuş biraz da enerjinizi bunlara harcayın

79
46
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Bugün bu kızların başına gelenlerin ailenizdeki bir kişinin başından geçtiğini ve kimsenin birşey yapmadığını hayal edebiliyor musunuz?

yanıt1
yanıt0
fıstıkçı:

kellere dikkat edin.aynı tip hep.özgüvensizlik.

35
90
yanıtYanıtla
meko:

Bu sapıkları babanızın oğlu olsa affetmeyin kırın kemiklerini

109
10
yanıtYanıtla
Musti40 :

Sapıksa arkası gelir, dayak mayak fasa fiso

92
9
yanıtYanıtla
yorum bükücü:

başında adalet ismiyle gelip adaleti yok ettiler. Adaleti halk elinden geldiğince veriyor başınıda belaya sokmak istemiyor.

85
14
yanıtYanıtla
kerem can:

Vuranlar aynı pisliği veya benzerlerini siz yapmıyorsunuz inşallah. Polis çağırıp şikayet edin.

71
26
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title