Haberler

Marmaray istasyonunda bir garip olay! 3 yıl önce trafikte tartıştığı kişiyle karşılaşınca çıldırdı

Güncelleme:

3 yıl önce kavga eden E.H.A. ve K.A.E. dün saat 16.00 sıralarında Marmaray Ataköy istasyonunun çıkışında karşılaştı. İkili arasında kısa süreli laf dalaşının ardından kavga çıktı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda kavga edenlerden biri özel güvenlik görevlisinin belindeki silahı alarak tetiğe bastı. Şans eseri silah ateş almazken, şahıs görevliler tarafından etkisiz hale getirildi.

Trafikte tartıştığı E.H.A.'yi 3 yıl sonra Marmaray'ın Ataköy istasyonunda gören K.A.E. arkasından giderek saldırdı. Bir süre kavga eden ikiliden K.A.E., güvenlik görevlisinin belindeki silahı alarak E.H.A.'ya ateş etmeye çalıştı. Silah şans eseri ateş almazken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

YAKLAŞIP ENSESİNE VURDU

Trafikte iddiaya göre, 3 yıl önce kavga eden E.H.A. ve K.A.E. dün saat 16.00 sıralarında Marmaray Ataköy istasyonunun çıkışında karşılaştı. Yıllar önce mahkemelik olan ikiliden K.A.E. husumetlisi E.H.A.'ye merdivenlerden inerken yaklaşarak ensesine vurdu. Ardından kısa süreli arbede yaşandı. Neye uğradığını şaşıran E.H.A. Marmaray İstasyonuna kaçtı.

Marmaray istasyonunda bir garip olay! 3 yıl önce trafikte tartıştığı kişiyle karşılaşınca çıldırdı

GÖREVLİNİN SİLAHINI ALDI

K.A.E., peşinden giderek yakalamaya çalıştı. Bu sırada E.H.A. telefonla arkadaşlarını çağırdı. İkili bir süre istasyonda kavga etmeye devam etti. Güvenlik görevlileri kavga eden ikiliyi ayırmaya çalışırken, E.H.A.'nın arkadaşları olay yerine geldi. E.H.A.'nın arkadaşlarının da dahil olduğu kavgada, K.A.E. bir anda özel güvenlik görevlisinin belindeki silahı aldı. Tabancayı E.H.A.'ya doğrultarak ateş etmek istedi. Şans eseri silah ateş almazken, K.A.E. güvenlik görevlisi ve E.H.A.'nın arkadaşları tarafından etkisiz hale getirildi. Güvenlik görevlisi silahını geri aldı.

Marmaray istasyonunda bir garip olay! 3 yıl önce trafikte tartıştığı kişiyle karşılaşınca çıldırdı

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri, olaya karışan K.A.E., E.H.A. ve arkadaşları M.E.A., Y.C.A., K.Ö.'yi gözaltına aldı. Haklarında 'kasten yaralama', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından işlem başlatılan E.H.A., M.E.A., Y.C.A., K.Ö. emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakılırken, K.A.E. adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaray Kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Dayı geri dayak yedi :)

21
1
yanıtYanıtla
funy Cup:

lan asabi yaratıklar ikinizde artık arabaya binemiyorsunuz metroda karşılaşıp arabalı günlerin kavgası nedir.

12
0
yanıtYanıtla
Sm57:

Adamı öldürmeye çalışmış silah ateş alsa adam ölecek ama adam serbest insanlar tetiğe basarken kendini kaybedip basmıyor bence nasıl olsa üç beş yıl yatarım diye tetiğe rahat basıyor cezalar artmalı yoksa bu haberler bitmez

8
0
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

değmezdi bence aradan 3 yıl geçmiş. Ne şeytanı gör ne lanet getir demişler, bunlar kin tutmuşlar birbirlerine..

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title