Haberler

Marmara Üniversitesi'nden Atlas Halı'ya Özel Ödül!

Güncelleme:

Atlas Halı'ya, Marmara Üniversitesi'nin düzenlediği "İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri" etkinliğinde, "İnovatif Ürün" Özel Ödülü verildi.

Nano teknoloji kullanılarak üretilen; güneş ve ışık enerjisiyle kendi kendini temizleyebilen, sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmayan; neme ve suya maruz kaldığında diğer halılara oranla daha dayanıklı olan Atlas Halı, bilim dünyasından da destek ve ilgi görüyor.

Bilim ve sanayi dünyası bir araya geldi; Atlas Halı nano teknolojisi ürünleri özel ödül kazandı!

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Zafer Gül'ün yönetiminde düzenlenen, inovasyon anlayışının yaygınlaşmasını ve inovatif ürünlerin artmasını amaçlayan "İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri"nde Atlas Halı, inovatif nano halı ürünüyle özel ödül kazandı.

Bilim ve sanayi dünyasını birbirine yakınlaştıracak bir platform görevini de üstlenen "İnovasyon ve Proje Pazarı Günlerinde" Atlas Halı, dünyada bir ilk olan; kendi kendini temizleyen halıları ile büyük ilgi çekti. Yapılan sunumda nano halıların benzersiz özellikleri ile ilgili bilgilendirilen katılımcılar, yapılan demonstrasyon ile Atlas nano halıyı bizzat test edip, bu mucizeye kendi gözleri ile tanıklık ettiler.

Yapılan deney ve Ar-Ge çalışmalarıyla bilinen "Halı" kavramını geliştiren, bambaşka bir boyuta taşıyan Atlas Halı'nın nano özellikli benzersiz halıları, "İnovatif Ürün Özel Ödülü" ile taçlandırıldı. Ödül, Atlas Halı Marka Yöneticisi Selim Şentürk'e sunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title