Haberler

Marmara Üniversitesi Mezunları Doyasıya Eğlendi

İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği, kuruluşunun 77'inci yıldönümü nedeniyle balo düzenledi.

İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği, kuruluşunun 77'inci yıldönümü nedeniyle balo düzenledi. Baloya DSP Genel Başkanı Mahsun Türker, Marmara Üniversitesi Rektörü Zafer Gül ile çok sayıda öğretim üyesi ve dernek üyeleri katıldı. Baloya katılanlar doyasıya eğlenip dans etti.

İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği kuruluşunun 77'inci yıldönümü, Maslak'daki Sheraton Otel'de verilen balo ile kutlandı. Baloya, DSP Genel Başkanı Mahsun Türker, Marmara Üniversitesi Rektörü Zafer Gül ile çok sayıda öğretim üyesi ve dernek üyeleri katıldı. Konuşma yapan,Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği İstanbul Şube Başkanı Hayrettin Eryılmaz, öğrencilere burs verilmesinin çok önemli olduğunu Sözlerine duayen gazeteci yazar Mehmet Ali Birand ve Prof. Dr. Toktamış Ateş'i rahmetle andığını belirterek başlayan Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Gül ise, üniversitede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Rektör Gül, "Üniversitemizide Maletepe Sağlık Eğitim Kompleksi içerisinde Tıp Temel Bilimler binası, Di hekimliği binası bunların ihaleleri tamamlandı binalar hzlı bir şekilde yükseliyor. 20 senedir yılan hikayesine dönmüş olan hastane binası büyük bir ihtimalle bu sene sonu veya 2014 ocağında tamamlanmış olacak. 720 yataklı büyük bir hastane. Herşey tamalandığında günde 5 bin hasta bakacağımız 7 binden fazla öğrencinin eğitim göreceği çok büyük bir mekana kavuşmuş olacağız" dedi. Gül, öğrencilere burs veren tüm dernek üyesi ve eski mezunlara teşekkür etti. Ardından, Mahsun Türker, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Volkan Türker'e ödül verdi. Marmara Üniversitesi Rektörü Zafer Gül'in ödülünü, Yüksek Ticaret Vakfı Mütevilli Heyeti Başkanı Yüksel Çengel ile Marmara Üniversitesi Mezunlar Federasyonu Başkanı Sabri Tümer'in elinden aldı. Baloya katılanlar dans edip doyasıya eğlendi. - İstanbul / Sarıyer

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Üniversitesi Zafer Gül İstanbul Maslak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title