Haberler

Marka Avm Turhal'a 2. Şubesini Açtı

Marka Alışveriş Merkezi'nin Turhal'daki ikinci Şubesi gösterişli bir törenle açıldı.

Turhal Belediyesi Sosoyal Tesis ve Kule'de açılan ikinci şubenin açılış törenine Kaymakam Y. Fatih KADİROĞLU, Turhal Belediye Başkanı Ali GÖZEN, Tokat İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK ve parti temsilcileri, daire amirleri, çevre il ve ilçelerden davetliler ile cok sayıda vatandaş katıldı.

Marka AVM Turhal Şubesi'nin açılış töreni öncesi bir gösteri yapan Sivas Belediye Başkanlığı Mehteran Takımı açılışa katılanlardan büyük ilgi gördü. Marka Alışveriş Merkezi açılış töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Y. Fatih KADİROĞLU "Turhal'da 2. Şubesini açan Marka AVM'nin Turhal Halkına en uygun fiyat ve en kaliteli ürünleri ile hizmet vererek, Turhal'ın kültür ve sanat hayatına çok önemli katkıları bulunacaktır. Marka'ya başarılar diliyor, ilçemize, halkımıza hayırlı uğurlu olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmalarının ardından iş yerinin açılışı Tokat İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK'ın duaları eşliğinde yapıldı. Kaymakam Y. Fatih KADİROĞLU, Turhal Belediye Başkanı Ali GÖZEN ve açılışa katılan protokol mensupları Turhal Belediyesi Sosoyal Tesis ve Kule'de açılan Marka AVM Turhal 2. Şubesi'ni gezdiler yetkilerden bilgiler aldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turhal Sivas Tokat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title