Haberler

Mardtinli 10 Yaşındaki Masa Tenisçi Senem'in Rakibi 40 Yaşında

Türkiye masa Tenisi 1'inci Lig'e yükselme maçında Mardin Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (MARGENÇ) Masa Tenisi takımının 10 yaşındaki sporcusu Senem Salavran, kendisinden 30 yaş büyük rakibiyle başabaş mücadele etti.

Türkiye masa Tenisi 1'inci Lig'e yükselme maçında Mardin Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (MARGENÇ) Masa Tenisi takımının 10 yaşındaki sporcusu Senem Salavran, kendisinden 30 yaş büyük rakibiyle başabaş mücadele etti.

Zonguldak Merkez Spor Salonu'nda 3 gündür devam eden Türkiye Masa Tenisi 2'nci Lig final müsabakalarında 16 takım mücadele etti. İlk 3 sırayı alacak takımların 1'inci Lig'e yükseleceği karşılaşmada Pendik Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi, Margenç'le karşılaştı. Pendik Belediyesi Spor Kulübü'nden 40 yaşındaki Emel Gönüllü ile Margenç'ten 10 yaşındaki Senem Salavran'ın karşılaşması ilgiyle izlendi. Senem Salavran tecrübeli rakibi karşısında müsabakayı 3-0 kaybetmesine rağmen derken azmi ve kazanma hırsıyla beğeni topladı.

Pendik Belediyesi, bu sonuçla 1'inci Lig'e yükselmeyi garantilerken 10 yaşındaki bir rakiple oynamanın daha zor olduğunu belirten Emel Gönüllü, "Çünkü tam konsantre olamıyorsunuz. Bir de herkes rakibi tutuyor.  Ben 9 yaşından beri oynuyorum şu anda 40 yaşındayım" dedi.

HEDEFİ MİLLİ SPORCU OLMAK

Senem Salavran ise 1 yıldır masa tenisi oynadığını ifade ederek, "Kendimden yaşça büyük rakiplerle oynamak çok güzel bir duygu. Onlardan tecrübe kazanıyorum. Hedefim milli sporcu olmak" diye konuştu.

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Merkez Türkiye Pendik Mardin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title