Haberler

Sultan Kösen'in Suriye'ye Cenazeye Giden Eşi Dönemiyor

Güncelleme:

Sultan Kösen, geçen yıl evlendiği eşinin, amcasının cenazesine katılmak için gittiği Suriye'den dönememesi üzerine Mardin Valisi'nden yardım istedi.

Mardin'de yaşayan 2 metre 51 santimlik boyuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en uzun boylu adamı olarak giren Sultan Kösen, geçen yıl evlendiği eşi Merve Kösen'in amcasının cenazesine katılmak için gittiği Suriye'den dönememesi üzerine Mardin Valisi Mustafa Taşkesen'den yardım istedi.

CENAZEYE GİTTİ DÖNEMEDİ

Sultan Kösen geçen yıl Ekim ayında Mardin'de düzenlenen düğünle Suriyeli Merve Kösen ile evlendi. Merve Kösen, ölen amcasının cenazesine katılmak üzerine iki hafta önce Suriye'nin Kamışlı kentine gitti. Giderken, döneceğini söyleyip yetkili makamlardan izin alması gerekirken bunu yapmayan Merve Kösen'in, cenazeye katılıp dönerken sorunla karşılaştı. Kamışlı'nın karşısında bulunan Nusaybin Sınır Kapısı kapalı olduğu için izinsiz giden Merve Kösen, Türkiye'ye giriş yapamadı.

"ONSUZ YAŞAYAMAM"

Sultan Kösen, eşinin dönememesi üzerine bugün ziyaret ettiği Mardin Valisi Mustafa Taşkesen'den yardım istedi. Kösen, eşini durumunu anlatarak, "Eşimle telefonla görüşüyorum ama henüz buraya dönemedi. Bize yardımcı olunuz. O gelemezse ben giderim. Onsuz yaşayamam" dedi. Vali Taşkesen de Kösen'e gereken girişimlerde bulunacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Taşkesen Sultan Kösen Mardin Suriye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

colorado:

ulan sultan köse yenge çok haklı valla gitmekte.ulan boyun 2 metre 51 cm ise şeyin kim bilir kaç santim.yenge şimdi senin altında her gece işkence çekmektense süriyeye gidip ölmek daha iyidir.demiştir.boşuna bekleme deve.

53
83
yanıtYanıtla
İŞİN ÖZÜgultanemm_00@hotmail.com:

Adam ne dertte sizler ne derttesiniz. Yaptığın yoruma bakar mısın? Seni destekleyen sivri zekalar var. Başınıza bu tarz bir durum geldiği zaman saçma şeyler düşünenlere karşı bakalım ne düşüneceksiniz? Önce insanca düşünmek için ne gerekli onu öğrenin. Adam olun adam.

yanıt0
yanıt0
sonmez:

o orda tererustlere katilmistir merak etme bir gun doner turkiyeyi almak icin

15
54
yanıtYanıtla
GÜNDİ:

bizim köydede aynı şeyi yapanlar oldu nikah düğün altın 15 gün kaldıktan sonra gidiş o gidiş maalesef ticaret haline getirilmiş bir dolandırıcılık meselesidir...

33
4
yanıtYanıtla
ömer:

daha geçen ay burdan bi arkadaşımız dolandırıldı 25 milyar kaptırdı yazık günah bu suriyelileri ülkeye sokmayın arkadaşım kendi üçkatçılarımız yetmiyor gibi elin hainlerini soktular ülkeye yazıklar olsun bu milletin vebali boyunlarına

29
5
yanıtYanıtla
adanali:

yazık ya acıdım valla gerçekten terkettiyse

13
17
yanıtYanıtla
T R:

PARA ALMAYA GTMŞTR GELRKN KACAK BENZIN GETIR MEYI UNTME

4
24
yanıtYanıtla
gonyalim@m.m:

Ne kolay yorumlar atiyonuz kendinizi onlarin yerine koyun birdaha dusunun evsiz barksiz cocuklarin gozu onunde alileleri ölduruluyo yada tam tersi... Acliktan öluyolar komsun acken nasil rahat olacaksiniz Tabiki 3 kagitcilarda vardir ama kurunun yaninda yasdami yansin

14
4
yanıtYanıtla
selma:

Olacağına bak sen.

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title