Haberler

Mardin'de Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Güncelleme:

Mardin Büyükşehir Belediyesi, daha konforlu, güvenilir ve kaliteli yol ağı için kent genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, 323 kilometre sathi kaplama yapıldı ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Savur Hükümet Caddesi'nde ise asfalt serimi başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, daha konforlu, güvenilir ve kaliteli yol ağı için kent genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mardin genelinde yol sorununun kalmaması, vatandaşların daha konforlu, kaliteli ve güvenilir yol ağına sahip olması için çalışmalar sürüyor.

Mevsim şartlarının el verdiği ölçüde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2023 yılında 323 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Savur ilçesi Safa Mahallesi Hükümet Caddesi ile Kaplan Mahallesi Hacı Bahri Yavuz Caddesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda yol düzenlenme, mıcır serpme, sıkıştırma ve sulama çalışmaları da yapıldı.

Savur Hükümet Caddesi'nde ilk asfalt serimi başladı. Çalışmaların bir an önce bitirilmesi için Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Caddelere ayrıca ışıklandırma da yapılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Mardin Büyükşehir Belediyesi Hükümet Mardin Savur Savur Ulaşım Yerel Haberler Emlak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title