Haberler

Mansur Yavaş, Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Yavaş, açılışta yapılan çalışmaları belediyenin internet sitesinden paylaştıklarını belirtti. Ayrıca, su sorununu çözmek için Çamlıdere Barajı'ndan Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na su vereceklerini söyledi. Yavaş, çiftçilere de destek olmak amacıyla makine yardımı yapacaklarını ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Yavaş, açılışta, tüm yapılan çalışmaları belediyenin internet sitelerinden paylaştıklarını söyledi.

Çamlıdere Barajı'ndan Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na su vereceklerini aktaran Yavaş, "Böylece bu ilçelerin içme suyu sorununu da çözeceğiz. Ankara'da 200 bin aileye doğal gaz veriyoruz. Ankara'da 32 bin emekliye destek sağlıyoruz, bunu daha da artıracağız. İnsanları ayırmayacaksın ve herkesi kucaklayacaksın, herkesin fikrine saygı duyacaksın." diye konuştu.

Beypazarı ilçesine 2 havuç yıkama, 2 de havuç sökme makinesi vereceklerini anlatan Yavaş, "Bu şekilde çiftçilerin maliyetlerini biraz düşürmüş olacağız. Polatlı ilçesi içinde soğan sökme ve dikmesiyle ilgili çalışmamız var." diye konuştu.

Yavaş'ın, konuşmasının ardından yapılan duayla seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mansur Yavaş Çamlıdere Beypazarı Ankara Güdül Ayaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title