Haberler

Manisaspor'da 3 Futbolcuya Sezon Sonuna Kadar İzin Verildi

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Manisaspor'un pazar günü Mersin İdmanyurdu ile oynanacak kritik maç öncesi üç futbolcuya sezon sonuna kadar izin verildi.

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Manisaspor'un pazar günü Mersin İdmanyurdu ile oynanacak kritik maç öncesi üç futbolcuya sezon sonuna kadar izin verildi. Dün Tarık Almış Tesisleri'nde yapılan antrenmandan sonra yöneticilerin Savaş, Ozan ve Berk'e sezon sonuna kadar izinli olduklarını yazılı olarak tebliğ ettiği öğrenildi. Hakan Turan'ın ise son anda bu uygulamadan muaf tutulduğu bildirildi.

İkinci Başkanı Hakkı Övünç, üç futbolcunun uzun süredir takım içinde huzursuzluk çıkardıklarını ve ilk yarıda 12 idman kaçırdıklarını belirterek, "Son zamanlarda da antrenmanlarda huzursuzluk yaratıp diğer oyuncuların moralini bozuyorlardı. Bu yüzden üçüne de izin verdik. Maç başı ödemeler dışındaki paralarını alacaklar. Ancak kendilerine antrenman yeri tahsis etmek zorunda kalmayacağız" dedi.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Tarık Almış Manisaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title