Haberler

Manisa haberi: Manisa'da belediye işçileri yüzde 78'lik maaş artışını davul zurna ile kutladı

Güncelleme:

Manisa haberi: Manisa'nın Yunusemre ilçesinde belediye işçileri, aldıkları yüzde 78 zammı belediye şantiyesinde davul zurna ile kutladı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde belediye işçileri, aldıkları yüzde 78 zammı belediye şantiyesinde davul zurna ile kutladı.

Şantiye alanında belediye işçileri ile bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi pankartlarla ve "en büyük başkan bizim başkan" sloganlarıyla karşılandı.

Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No'lu Şube Başkanı Okan Polat, Çerçi'ye teşekkür ederek, "Belediye başkanımızın öncülüğünde yüzde 78 zam aldık. Bu, şu ana kadar Manisa'da görülen en yüksek zamdır. Başkanımız bize 'Biz arkadaşlarımızın her zaman yanındayız.' dedi. Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Çerçi de "Biz büyük bir aileyiz" diye işçilere seslendiği konuşmasında işçi ve memur kardeşleri için büyük projeler yaparak önemli işler ortaya koyduklarını söyledi.

Söz verdikleri projeleri olduğunu aktaran Çerçi, "Bu makamlar gelip geçici ama bu şehre bu insanlara hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. Hiçbir işçimizi mağdur etmeyiz. Belediye bütçesinin el verdiği maksimum oranı işçi kardeşlerimize verdik. Helali hoş, hayırlı olsun. Hem eserleri yapacağız hem de işçi kardeşlerimizi mağdur etmeyeceğiz. İşçimiz, çalışanımızın her daim yanındayız. İnanmak ve daha çok gayret etmek için varız." diye konuştu.

Başkan Çerçi konuşmaların ardından işçilerle halay çekip, zeybek oynadı.

Toplu işçi sözleşmesinde verilen yüzde 78 zam ile Yunusemre Belediyesinde en düşük işçi maaşı 7 bin 924 lira olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Çerçi Yunusemre Manisa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title