Haberler

Manisa'dan SOGEP'e sunulan 3 projeye hibe desteği

Güncelleme:

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı tarafından sunulan Manisa'ya ait 3 adet projenin tamamının onaylandığını ve hibe desteği almaya...

Ak Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı tarafından sunulan Manisa'ya ait 3 adet projenin tamamının onaylandığını ve hibe desteği almaya hak kazandığını söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı sonuçları açıklandı. Manisa'nın Zafer Kalkınma Ajansına sunduğu 3 proje destek almaya hak kazandı. Projelerin içeriğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, "SOGEP kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı tarafından sunulan Manisa'mıza ait 3 adet projenin tamamı onaylanarak hibe desteği almaya hak kazandı. Bu başarılı sonuçlarla Zafer Kalkınma Ajansı, 12 toplam projeyle ajanslar arasında en fazla destek almaya hak kazanma başarısı ile 1. olan ajans ve görevlilerini tebrik ediyorum. Onay sürecindeki kararları nedeniyle Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a ve süreç boyunca proje geliştirme çalışmaları için desteğini esirgemeyen Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğümüze Manisa'mıza verdikleri önem nedeniyle teşekkür ederim. Kabul edilen ve SOGEP kapsamında destek alacağımız projelerimiz ile Manisa'nın Soma ilçesinde EÜAŞ'a ait 825 metrekare kapalı alana sahip atıl bir kamu binasında 4 kadın kooperatifi ilk kez bir araya getirilerek, 3 üretim atölyesinden oluşan üretim kampüsü kurulacaktır. Burada 291 kadına eğitim verilerek 42'sinin istihdamı sağlanacak, çalışan kadınların 10 çocuğuna bakım imkanı sunulacaktır. Yine Manisa OSB'de bulunan ve ulusal -uluslararası pek çok ödül almış olan Manisa OSB Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri (Z.E.K.İ) projesinin ikinci fazı olarak hayata geçirilecektir. İlk faz ile zihinsel engelli bireylerin Manisa OSB'de korumalı ve izole alanlarda çalışmaları sağlanmıştır. Projeye konu ikinci faz olan Z.E.K.İ projesi kapsamında ise zihinsel engellilerin çalışma hayatına entegrasyonu noktasında bir adım daha atılacak ve engelli bireyler ülkemizin önde gelen firmaları için engelli olmayan bireylerle aynı ortamda çalışarak Manisa Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ülkemizin önde gelen firmaları için üretim yapacaklardır. Manisa'nın Demirci ilçesinde de soyma-kırma, boylama ve paketleme ünitelerinin yer alacağı bin ton kapasiteli ve ortak kullanım amaçlı Tarım Ürünleri Merkezi kurulacak ve ilçedeki 657 kadın çiftçinin üyesi olacağı Demirci Kadın Kooperatifi kurularak bu merkezin kadınlar tarafından işletilmesi sağlanacaktır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Semra Kaplan Kıvırcık Milletvekili AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title