Haberler

Manisa'daki Sahte İçkiden 3'üncü Ölüm! Satışı Yapan Şüphelilerden Biri Öğretmen Çıktı

Güncelleme:

Manisa'da bir haftada metil alkol zehirlenmesinden 3 kişi yaşamını yitirdi. Sahte içki satışıyla ilgili şüpheler üzerine gözaltına alınan 2 kişiden biri öğretmen çıktı.

Manisa'nın Soma ilçesinde 9 gün önce metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan kadın müdahaleye rağmen kurtarılamadı, ilçede son bir haftada sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e çıktı.

SAHTE İÇKİYLE BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR

Alınan bilgiye göre, 24 Ocak'ta mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle ailesi tarafından İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürülen Fatma Öz'e (52), metil alkol zehirlenmesi tanısı konuldu.

Öz, tedavi gördüğü yoğun bakım servisindeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Polis, olayın, sahte içki imal ettiği öne sürülen Ü.İ. ile büfesinde sahte içki sattığı iddia edilen E.İ.G. ile bağlantısı olup olmadığını araştırıyor.

Bu arada, metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle Soma Devlet Hastanesine başvuran Mehmet A'nın (51) polise verdiği ifadede, sahte içkiyi geçen hafta E.İ.G'den satın aldığını söylediği öğrenildi.

EVİNDE ŞİŞELERCE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Atatürk Caddesi'ndeki büfeden aldıkları sahte içkiden içtikleri iddia edilen Kenan Pehlivan (57), Özcan Ünal (46), İbrahim ve oğlu Cüneyt Gök, mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle Soma Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Metil alkol zehirlenmesi tanısıyla tedavi altına alınanlardan Özcan Ünal ve İbrahim Gök hayatını kaybetmişti.

Sağlık durumları ağır olan Cüneyt Gök, Pehlivan ve Hüseyin Avni Bosna, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte içki sattığı öne sürülen büfe sahibi E.İ.G. ile evinde sahte içki ürettiği iddia edilen Ü.İ'yü gözaltına almıştı. Ü.İ'nin evinde yapılan aramada 24 litre şişelenmemiş içki, 13 dolu içki şişesi, 6 litre anason ve bir litre votka aroması ile içki üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirilmişti.

İlçedeki bir okulda beden eğitimi öğretmenliği yaptığı belirtilen Ü.İ. ve E.İ.G, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İtiraz üzerine Akhisar Sulh Ceza Hakimliğince haklarında tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkarılan şüpheliler, ikinci kez gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Gök İzmir Soma 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (15)

hükümet açıklaması:

vergiler çok yüksek olunca insanlar alternatif çareler arıyor ve kaçak içki tuzağına ya da uyuşturucu bataklığına düşüyorlar. Bu olayların sorumlusu hiçbir şey üretmeyip, vergilerden geçinen hükümetttir. Yasaklarla, ağır vergilerle toplum düzeni sağlanamaz; eyy cahil yönetim.

6
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

iİÇENLERE DAHA BETER LOSUN

3
4
yanıtYanıtla
FERHAT:

içki fiyatlarının düşmesi lazım Türkiyede çok yüksek

4
2
yanıtYanıtla
REALİST:

içmeyin şu zıkkımı

3
3
yanıtYanıtla
cosmos:

karı güzelmiş

0
6
yanıtYanıtla
sivaslı:

içki, kumar, dikili taşlar şeytan işi bir pisliktir. bu pisliklerden uzak durulmalıdır. içki sahte olmasa sanki faydalı mı. ? bütün kötülüklerin anası değil mi. ? son nefesinizde imanlı olarak kelime i şehadet getirerek ölmek var, içkili olarak olmak var. hangisini tercih edersiniz. ?

1
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ickiyi icen dusunsun astala vista adiyos amigos iyi yolculuklar gitiginyer sicak olsun hence kaynasin usume dostum asagida ayilirsinda aklin basins gelir dostum

2
2
yanıtYanıtla
hacı:

panik başlatacağınıza ziftlenmeyi bıraksanız daha mantıklı sanki ?

2
1
yanıtYanıtla
Eyt mağduru:

Ah Ah güzel Vatanım seni bu hale biz getirdik biri 35 yıldır senin bütün temel taşlarını ele geçirmeye çalışıyordu öbürü seni bir gece ansızın eline geçirdi ya taraf ya bertaraf şimdi ah ah vah vah millet

1
1
yanıtYanıtla
Eyt mağduru:

Düşünebiliyormusunuz japon başbakan bisikletle işe gider bizde bir ordu koruma ve yüz zırhlı araçla bu ülkeyi bu hale fakir fukaramı getirdi yoksa vatikan da 3500 korumayla gezenlermi

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title