Haberler

Manisa'da ailenin yanlışlıkla attığı altın çöp kutusunda bulundu

Güncelleme:

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir aile, yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlarını yanlışlıkla çöp kutusuna attı. Haber verilmesi üzerine çöp kamyonunun yerini belirleyen belediye ekipleri, ayıkladıkları çöpün içinden altınları bularak aileye teslim etti.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, yanlışlıkla sokaktaki çöp kutusuna atılan altın, belediye ekiplerinin çabasıyla çöp toplama kamyonunda bulunup sahibine teslim edildi.

Manisa'da Yanlışlıkla Atılan Altın Çöp Kutusunda Bulundu

ALTINLARI ÇÖP KUTUSUNA ATTILAR

Muradiye Mahallesi'nde yaşayan bir aile, yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlarını yanlışlıkla çöp kutusuna attıklarını belirterek, Yunusemre Belediyesi ekiplerinden yardım istedi. Belediye ekipleri, çöpleri toplayan aracın bertaraf tesisi yolunda olduğunu tespit etti. Daha sonra belediye şantiyesine getirilen araçta Temizlik İşleri Müdürlüğü personelince arama yapıldı.

Manisa'da Yanlışlıkla Atılan Altın Çöp Kutusunda Bulundu

AYIKLANAN ÇÖPÜN İÇİNDE ALTINLARI BULDULAR

Çöpler ayıklanarak bulunan altın, aileye teslim edildi. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Ercan Gündoğdu, "Bir anlık dalgınlık sonucu altınlarımızı çöpe atmıştık. Yunusemre Belediyemiz hızlıca koordine olarak altınlarımıza kavuşmamıza yardımcı oldu." dedi.

Manisa'da Yanlışlıkla Atılan Altın Çöp Kutusunda Bulundu

Kaynak: AA / Güncel

Yunusemre Manisa Yerel Haberler Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

hanefi hanefi:

Kişinin maddi durumuna göre değişir. Tek asgari ücretle geçinen bir aile için öyle değerli ki...

97
1
yanıtYanıtla
Ozan Polat:

40 bini değerlimi sanıyor bunlar. Sfsdsssdfsffhhhhh

17
78
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Paran yoksa kaç para değerli olur.

yanıt80
yanıt3
Osman Yagci:

O cöp kamyonunu boşatmak 40 binin üstünde vallahi böyle devlete can kurban ne şansli milletiz vallahi HABERE BAKYA KAPAT

38
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title