Haberler

Manisa'da, Sertab Erener Coşkusu

Güncelleme:

Cumhuriyet Meydanı'nda 474'üncü Manisa Mesir Festivali nedeniyle bir konser veren Sertab Erener, sevenlerini mest etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda 474'üncü Manisa Mesir Festivali nedeniyle bir konser veren Sertab Erener, hem görünümü hem de seslendirdiği güzel parçalarıylada sevenlerini mest etti.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ve MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de bulunduğu konserde Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, ünlü sanatçıya mesir macunu ve çiçek verdi. Sahneye 'Öyle de Güzel' şarkısıyla çıkan Erener, şaşırıp 'İyi akşamlar Mersin' diye hitap ettiği sevenlerinden özür dileyerek 'İyi akşamlar Manisa' diye düzeltti. Konseri yaklaşık 15 bin kişi izlerken, sahnede 1.5 saat kalan Sertap Erener, Manisa ya daha önce bir kez daha geldim. Şarkılarımın tamamına eşlik etmeniz beni çok mutlu etti dedi.

Konserde Kanuni Sultan Süleyman, Hafsa Sultan gibi tarihi kişiler de soğuk heykeller tarafından canlandırıldı. Konser alanını dolduran coşkulu kalabalık, Erener'in birbirinden güzel parçalarına eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Savaş Sertap Erener Sertab Erener Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title