Haberler

Manisa'da "Merkezim Her Yerde" Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Merkezim Her Yerde" Projesi kapsamında Salihli Gençlik Merkezi tarafından Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlköğretim Okulu'nda etkinlik düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Merkezim Her Yerde" Projesi kapsamında Salihli Gençlik Merkezi tarafından Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlköğretim Okulu'nda etkinlik düzenlendi.

Proje kapsamında öğrencilere voleybol, halk oyunları, basketbol, tenis, futbol, judo, badminton, mangala, satranç branşlarında uygulamalı eğitim verilirken Gençlik Merkezi personelleri Burcu Akdağ ve Emel Bozkurt tarafından da merkezin projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Öte yandan Bilim ve Sanat Merkezi Liderlik Atölyesi öğretmeni Murat Ülkü öğrencilere motivasyon, Diyetisyen Esra Gündoğdu da sağlıklı beslenme konusunda seminer verdi.

Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, yaptığı konuşmada, proje kapsamında her ay 2 okulu ziyaret ettiklerini söyledi.

Proje kapsamında Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Ayaz, şöyle konuştu:

"Proje kapsamında konseptimizi bu kez daha da geniş tuttuk. 8. sınıf öğrencilerine motivasyon, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine ise sağlıklı beslenme konularında seminer verildi. Ayrıca diğer sınıf öğrencilerine ise Gençlik Merkezi'nin yaptığı tüm branşlar hakkında uygulamalı eğitim verildi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı özellikle spora yönlendirme adına çok faydalı bir etkinliğe imza attık."

Okul müdürü Yakup Ateş ise proje ile sporu seven öğrenciler için çok güzel bir gün yaşandığını belirterek, "Amacımız, sporu seven, sporla yaşayan bir gençlik yetiştirebilmek. Bu tür projeler, çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve doğru alışkanlıklara yönlendirebilmek için çok önemli. Bu doğrultuda Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi'nin hayata geçirdiği projeler oldukça önemli ve gerekli. Eğitimciler olarak bu tür projeleri sonuna kadar destekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Yavuz Gündoğdu Salihli Akdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
title