Haberler

Manisa'da Gıda Zehirlenmesi: 250 Kişi Hastanelik Oldu

Güncelleme:

Manisa'da yemek firması tarafından bazı resmi daire ve fabrikalara dağıtılan öğle yemeğinden zehirlenen yaklaşık 250 kişi hastaneye kaldırıldı.

Manisa'da yemek firması tarafından öğle saatinde bazı resmi daire ve fabrikalara servis edilen öğle yemeğinden zehirlenen yaklaşık 250 kişi hastaneye kaldırıldı.

ÖĞLE YEMEĞİ SERVİS EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, özel bir gıda firması tarafından aralarında Manisa Adliyesi, Gediz A.Ş. Manisa Organize Sanayinde bulunan büyük fabrikalar ve çeşitli özel şirketlere öğle yemeği servisi yapıldı.

HASTANELER ZEHİRLENENLERLE DOLDU TAŞTI

Öğle yemeğinde servis edilen tavuklu patates, erişte, toygar çorbası ve kayısılı sütlü tatlıdan yiyen çalışanlar mide bulantısı, kusma, ishal ve baş dönmesi belirtileri ile hastanelere kaldırıldı. Manisa merkezdeki kamu ve özel hastaneler gıda zehirlenmesi nedeniyle başvuranlarla doldu taştı.

VALİ: 250 KİŞİ TEDAVİ EDİLDİ

Manisa Devlet Hastanesinde gıda zehirlenmesi nedeniyle bir açıklama yapan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, çalışanların neden dolayı zehirlendiklerini tespit etmeye çalıştıklarını ve alınan numunelerin incelemeye başladıklarını açıkladı. Yaklaşık 250 kişinin ayakta tedavilerinin yapıldığını kaydeden Vali Savaş, tüm hastanelerde gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Vali Savaş ayrıca sayının artmasına karşı tüm tedbirleri aldıklarını kaydetti.

Gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye başvuran kişiler ise öğle yemeğini yedikten sonra karın ağrısı, mide bulantısı şikayetleri nedeniyle hastanelere geldiklerini söylediler. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Savaş Gediz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title