Haberler

Manisa'da da 1 Tuğgeneral ve 1 Albay Gözaltında

Manisa'da da 1 tuğgeneral ve 1 albay gözaltındaMANİSA Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız, darbe girişimiyle ilgili gözaltına alındı.

Manisa'da da 1 tuğgeneral ve 1 albay gözaltında

MANİSA Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız, darbe girişimiyle ilgili gözaltına alındı.

Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'na bağlı Albay M. Arif Seyhun Kışlası'nda gözaltına alınan Tuğgeneral Arslan ve Albay Yıldız, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Zanlılar sorguya alındı.

Sosyal medya facebook hesabı üzerinden gözaltılara ilişkin açıklama yapan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, "An itibariyle Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız gözaltına alınmıştır. Devamı gelecek, bu vatan bir avuç haine teslim edilmeyecek kadar kıymetli" paylaşımı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Murat Yıldız Ekrem Arslan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title