Haberler

Manisa'da 40 ton kurban eti 6 bin aileye dağıtılacak

Güncelleme:

Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine 40 ton kurban eti dağıtacak. Bayram süresince 6 bin aileye ulaştırılacak olan etler, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi tarafından dağıtılacak.

- Manisa'da 40 ton kurban eti 6 bin aileye dağıtılacak

MANİSA - Yunusemre Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Bayram süresince yaklaşık 6 bin aileye yaklaşık 40 ton kurban eti dağıtılacak. Dağıtıma Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de katılarak vatandaşın bayramını kutladı.

Sosyal belediyecilikte fark oluşturan Yunusemre Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların bayramı bayram tadında yaşaması için bu yıl da kolları sıvadı. Yaklaşık 40 ton kurban eti Yunusemre Belediyesi ekipleri tarafından bayram süresince 6 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılacak. Kurban eti dağıtımına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de katılarak vatandaşların bayramını kutladı. Bu yıl da yüzlerce aileye kurban eti ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Çerçi bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Allah kestiğimiz kurbanları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bayramlar dayanışma günleri. Yunusemre Belediyesi olarak bu bayram da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. 102 adet büyükbaş, 188 adet küçükbaş hayvanımızı kurban ediyoruz. Geçen yıl yaklaşık 30 ton karkas et elde etmiştik. Bu yıl yaklaşık 40 ton karkas et elde etmeyi hedefliyoruz. Elde ettiğimiz bu etleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bize destek veren hayırseverlerimize ve bayram süresince mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personelimize de bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Mehmet Çerçi Yunusemre Kurban Manisa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title