Haberler

Manisa'da 3 Asker Gözaltına Alındı

Manisa'da 3 asker gözaltına alındıManisa İl Jandarma Komutanlığı'nda biri yüzbaşı, biri astsubay ve uzman çavuş olmak üzere 3 asker darbe girişimine destek oldukları gerekçesiyle gözaltını alındı.

Manisa'da 3 asker gözaltına alındı

Manisa İl Jandarma Komutanlığı'nda biri yüzbaşı, biri astsubay ve uzman çavuş olmak üzere 3 asker darbe girişimine destek oldukları gerekçesiyle gözaltını alındı. Gözaltına alınan 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ile Merkez komutanı Murat Yıldız tutulma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Manisa'da darbe girişimine destek oldukları gerekçesiyle İl Jandarma Komutanlığı'nda üç asker gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Yüzbaşı Ergin Kupan, Astsubay Başçavuş Yusuf İnci ile Uzman Çavuş Muharrem Alkan, darbe girişimine destek verdikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 jandarma personeli Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

TUĞGENERAL ARSLAN SORGUDA RAHATSIZLANDI

Dün sabah saatlerinde darbe girişimine destek oldukları gerekçesiyle 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ile Merkez Komutanı Murat Yıldız gözaltına alındı. Tuğgeneral Arslan, Terörle Şube Müdürlüğü'nde sorgusu devam ettiği sırada bugün akşam saatlerinde rahatsızlandı. Rahatsızlanan Tuğgeneral Arslan, özel bir Vip araç ve içinde özel harekatçılarla birlikte Manisa Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaklaşık 2 saatlik tedavisinin ardından Tuğgeneral Arslan'ın sağlık durumunu iyi olduğu belirtildi. Tuğgeneral Arslan'ın tedavisinin sonunda gözaltına alınan Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız sağlık kontrolüne getirildi. Tuğgeneral Arslan ile Albay Yıldız'ın daha sonra tutuklanma talebiyle Manisa Adliyesi nöbetçi mahkemesine sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Yıldız Ekrem Arslan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title