Haberler

Manisa Belediyesi’ne Verimlilik Ziyareti

Güncelleme:

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı Bünyesinde Hayata Geçirilen Milli Prodüktivite Merkezi'ne Bağlı Milli Prodüktivite Ege Bölge Müdürü Dr. Canan Arıkbay'ı Ağırladı.

Belediye başkanı cengiz ergün, sanayi ve ticaret bakanlığı bünyesinde hayata geçirilen milli prodüktivite merkezi'ne bağlı milli prodüktivite ege bölge müdürü dr. Canan arıkbay'ı ağırladı. Kamu ve özel sektörlerde verimliliğin arttırılması konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirten Bölge Müdürü Arıkbay, Manisa Belediyesi ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde hayata geçirilen Milli Prodüktivite Merkezi Ege Bölge Müdürü Dr. Canan Arıkbay, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Milli Prodüktivite Merkezi hakkında bilgiler veren Ege Bölge Müdürü Dr. Canan Arıkbay, kamu ve özel sektörlerde verimliliğin arttırılması konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Bu kapsamda Manisa Valiliği, Manisa Belediyesi ve diğer kamu kurumlarıyla birlikte yapılabilecek çalışmaların değerlendirilmesi ve Milli Prodüktivite Merkezi'nin tanıtılması açısından ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen Arıkbay, yönetici eğitimleri, e-devlet kapsamında yapılan çalışmalar ve meslek içi eğitimler konusunda Manisa Belediyesi ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı Dr. Arıkbay'a teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa Belediyesi'nin e-Belediye hizmeti konusunda Milli Prodüktivite Merkezi ile çalışma yapılabileceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title