Haberler

Mançuryalı Aday Filmi

Mançuryalı Aday filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Mançuryalı Aday filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Birinci Körfez Savaşı' nda yüzbaşı olarak görev yapan Bennett Marco, Amerikan Kuvveleri' nin halkla ilşkiler bölümünde çalışmaktadır. Düzenlediği seminerlerde savaş sırasında yaşananları, galibiyetleri ve Çavuş Raymond Shaw' ın kahramanlıklarını anlatmaktadır.

Gerçekte acı dolu olan olayları olduğundan farklı bir şekilde dile getirmesi O' nu rahatsız etmeye başlar. Çatışmalar sırasında hayatını kaybeden Amerikan askerlerinin gerçekten Iraklılar tarafından öldürüldüğü konusunda sürekli kuşkular duymaktadır. Kimi zaman da Çavuş Shaw' ın sahip olduğu şeref madalyasını haketmediğini düşünür.

Raymond Shaw Amerikan başkan yardımcılığına adaylığını koyar. En büyük destekçisi de senatör annesidir. Binbaşı Marco gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır ve tek başına bir mücadeleye atılır.

Yönetmen: Jonathan Demme

Senaryo: Dean Georgaris, Daniel Pyne, Richard Condon

Oyuncular: Vera Farmiga, Kimberly Elise, Liev Schreiber, Meryl Streep, Denzel Washington

Filmin Türü: Drama, Gerilim,

Orijinal Adı: The Manchurian Candidate

Yapımcı Firma: Paramount Pictures

Yapım Yılı: 1962

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 129 dk.

Vizyon Tarihi: 17.12.2004

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title