Haberler

Malazgirt'te depremde hayatını kaybedenler için dua edildi

Güncelleme:

Muş'un Malazgirt ilçesinde, geçen yıl Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için sabah namazında dua edildi. Malazgirt Selçuklu Mahallesi Babusselam Camisi'nde düzenlenen anma programına Malazgirt Kaymakamı, İlçe Jandarma Komutanı, Müftü ve vatandaşlar katıldı. Programda Kur'an-ı Kerim okunarak depremde hayatını kaybedenler için dua edildi. Ayrıca katılımcılara çorba ikram edildi.

Muş'un Malazgirt ilçesinde, geçen yıl Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için sabah namazında dua edildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenler için Malazgirt Selçuklu Mahallesi Babusselam Camisi'nde anma programı düzenlendi.

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Müftü Mehmet Hakkı Ayhan ve vatandaşların katıldığı programda, depremde hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Malazgirt Şehitlik Cami imamı Necmettin Ulaş, depremlerde hayatını kaybedenleri ve yaralananları anmak amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, "Depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz." dedi.

Programa katılanlara çorba ikram edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Malazgirt Selçuklu Jandarma Müftü Muş Deprem Güncel Haberler

title