Haberler

Malatya Belediyesi THM Korosundan Türkü Ziyafeti

Güncelleme:

Malatya Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, hafta sonunda Malatyalı sanatseverlere türkü ziyafeti çekti.

Hafta sonunda Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Memleket Türküleri' konserini, milletvekili Öznur Çalık ile Belediye Başkanı Ahmet Çakır da izlerken, aşırı kalabalıktan dolayı çok sayıda vatandaş salona giremedi.

Malatya Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, hafta sonunda Malatyalı sanatseverlere türkü ziyafeti çekti.

Geçtiğimiz yıl kurulan Malatya Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 3. konserini 25 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da verdi. Kongre ve Kültür Merkezi, Kemal Sunal Sahnesi'nde verilen 'Memleket Türküleri' isimli konseri,AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti eski milletvekili İhsan Koca, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu'nun yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu izledi. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşların birçoğu, aşırı kalabalıktan dolayı salona giremezken, birçoğu da konseri merdiven boşluklarında izledi.
Malatya Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, şef Yaşar Büyükyolcu yönetiminde başta Malatya yöresi olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından birbirinden güzel türküler seslendirdiler. Koronun yanı sıra zaman zaman solistlerin seslendirdiği Türküler, izleyenler tarafından büyük beğeni toplarken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konser sonrasında şef Yaşar Büyükyolcu'ya bir buket çiçek vererek, THM korosunu başarılı konserinden dolayı kutladı.

Malatya Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun 'Memleket Türküleri' adlı konseri, gerek konser arasında, gerekse de konser sonrasında izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Öznur Çalık Ahmet Çakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title