Haberler

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeninden Cübbeli Ahmet'e tehdit: Erkeksen şeyhliğini açıkla, kasetlerini patlatalım

Güncelleme:

İsmailağa Cemaati'nin şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünün ardından cemaat içinde başlayan liderlik kavgasında Cübbeli Ahmet Hoca'yı derinden sarsacak bir çıkış geldi. Ustaosmanoğlu'nun yeğeni, Cübbeli'yi "Erkeksen şeyhliğini açıkla, kasetlerini patlatalım" sözleriyle tehdit etti.

Nakşibendi tarikatına bağlı İsmailağa Cemaati'nin şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümü sonrası cemaat içinde başlayan tartışmalar, Ustaosmanoğlu'nun yeğeninin Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hakkındaki sözleri sonrası farklı bir boyuta taşındı.

"AÇIKLA DA VİDEOLARINI PATLATALIM"

Saadeddin Ustaosmanoğlu, bir YouTube kanalında Cübbeli Ahmet Hoca için "Cübbeli Ahmet Mahmut'un ülkeler arası maceraları. Filmin kendisini daha piyasaya sürmedik. Bunlar daha fragman. Erkeksen şeyhliğini açıkla, açıkla da videolarını patlatalım" ifadelerini kullandı.

"ORTAYA ÇIKTIĞINDA SENİN ŞARTELLERİN ATACAK"

Saadeddin Ustaosmanoğlu, açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullanıyor: "Şimdi yine hemen bunları belirtelim, filmin kendisini daha piyasaya sunmadık. Bunlar daha fragman yani. Fragman bölümünde böyle bir başlıkla bir kaç şey söyleyeceğiz. Cübbeli Ahmet Mahmut'a da çok fazla zıplamasın diye bir kaç şey soracağız. Hemen ona hitap ederek başlayalım. Cübbeli Ahmet Mahmut, hangi ülkeden başlayalım. Mesela Endonezya'dan başlayalım mı, Mısır?, Lübnan? hayır diyorsun. O zaman İran'dan başlayalım. Ama biz buradan bir kaç tanesiyle ilgili ipuçları vermek için başlayacağız. Filim ortaya çıktığında senin de şartellerin atacak. Şimdilik İran hariç diyelim, bu diğer üç ülkenin ismi zikredilecek. Cübbeli Ahmet Mahmut'un uluslararası maceralarının kapısını aralıyoruz şimdi.

"ŞEHYLİĞİNİ İLAN ET, GEMİLER YAK KURTUL"

İlk teklifimiz sana, erkeksen şeyhliğini ilan et. Et de kasetlerini patlatalım. Haydi buyur, açık söylüyorum. Ve devam ediyorum, 2019 yılında efendi hazretleri hayatta iken kime biat ettin. İlmi icazetten bahsetmiyorum, tarikat icazetini kimden aldın. Sorunun cevabını biz kasetlerle vereceğiz. Sen yine yalancılıktan rücu edemezsin. Bu videolar elimizde haberin olsun. Bir an önce çık açıkla. Ya şeyhliğini ilan et, gemiler yak kurtul. Ya da biz bunları senin önüne koyacağız."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mahmut Ustaosmanoğlu Cübbeli Ahmet Hoca Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

Cevap :

Yiyin birbirinizi. :))

230
144
yanıtYanıtla
Hsn:

Velevki söylediklerin doğru olsun Gerçekten Allah yolunda olan kişiler insanları tehdit etmez kınamaz aşağılamaz

293
51
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Tartışma konusu olan şeye bak ya. Gerçekten komik. Ayrıca hem tehdit hem şantaj var. Hiç mi utanmiyorsunuz dini kullanarak böyle şeyler yapmaya söylemeye. Kaset var falan. Ne ayıp ne rezil bir durum. Gerçek bir mümin gibi davranın. Tabi eğer inanç varsa.

282
17
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Kimin haklı olduğu bir mahkemede belirlenmesi lazım suçlu kimse Türk milletinin bilmeye hakkı var.

yanıt1
yanıt0
Mikail arman:

Müslümanların birbirlerine ve diğerlerine karşı daha duyarlı olması lazımdır. Müslümana tevazü, edep,sabır ve hoşgörü yakışır.Yüce ALLAH'ın rızası için Îslâm Dinine hizmet eden bütün enerjisini hizmete harcayan değerli Ahmet Hoca'ya bu suçlama çok çirkindir.

173
54
yanıtYanıtla
ersin akgül:

Yazıklar olsun sizin gibi müslümanlara…Müslümanlığa Ebu Cehil bile sizin kadar zarar vermedi…

175
24
yanıtYanıtla
Ismail Kahvecioglu:

Bu ne Kibir.Müslümana bu kadar kibirli konuşma yakışırmı?

172
27
yanıtYanıtla
HONOUR:

velev ki kaset var bunu yaymak hangi müslüman ahlaka sığıyor. ne biçim bir devirde yaşıyoruz. çok ayıp çok yazık. milletböyle açıklamalarla dininden soğuyacak sizin yüzünüzden.

152
38
yanıtYanıtla
İDRİS ÇELİK:

Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil burda yorum yapanlar sanki melekmiş gibi yorum yazıyor önemli olan sonrası herkes gençliğinde hata yapar dikkatinizi çekerim

108
65
yanıtYanıtla
ali cik:

Vay be, siz de mi ?

154
11
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title