Haberler

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünden sonra Muhsin Yazıcıoğlu'nun vasiyeti yeniden gündem oldu

Güncelleme:

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu 93 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberinden sonra, geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ustaosmanoğlu'na "İki aydır beni çok sıkı takibe aldılar. Ölürsem beni siz yıkatın" şeklindeki vasiyeti yeniden gündem oldu.

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, dün gece 93 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sevgili şeyhimiz Mahmut Efendi Hazretlerimiz Hakk'a yürümüş ahirete irtihal etmiştir. Cümle ümmet-i Muhammed'in başı sağ olsun." denildi.

YARIN DEFNEDİLECEK

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesi, 24 Haziran Cuma günü öğle namazına müteakip Fatih Camisi'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

YAZICIOĞLU'NUN VASİYETİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Ustaosmanoğlu'nun vefatı sonrası yıllar önce Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile yaşadığı diyalog da yeniden gündem oldu.

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünden sonra Muhsin Yazıcıoğlu'nun vasiyeti yeniden gündem olduMahmut Ustaosmanoğlu

USTAOSMANOĞLU'NA "ÖLÜRSEM BENİ SEN YIKA" DEMİŞ

Bu dikkat çeken detay, İsmailağa cemaatine mensup bir hocanın verdiği sohbetle ortaya çıkmıştı. O sohbette, Yazıcıoğlu'nun ölümünden iki ay önce cemaatin lideri Ustaosmanoğlu'nun uzun zamandır görmediği Yazıcıoğlu'na "Özledim gelsin" diye haber gönderdiği bilgisi yer alıyor. Bu çağrı üzerine Yazıcıoğlu Ankara'dan İstanbul'a gelip gördüğü Ustaosmanoğlu'na "İki aydır beni çok sıkı takibe aldılar. Bundan sonra ne yapacağımı tam bilemiyorum. Ölümüm hadise olursa beni dualarından esirgeme. Cenazemi de sen yıkat, kefenlet" diyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Mahmut Ustaosmanoğlu Muhsin Yazıcıoğlu Haberler

500

Yorumlar (14)

Halil çağrı Çevik:

Bu hocanın kime faydası olmuski bukadar büyük biriymiş

73
208
yanıtYanıtla
ihtiyar:

olmadığını nereden biliyon ki boşa sallıyon

yanıt19
yanıt11
AYDIN DEMİREZER:

Atatürk diyorki; Bir gün benim sözlerimle aklın ve bilimin gerçekleri arasında tercih yapma durumunda kalırsanız aklın ve bilimin yolunu tercih edin. not; 105 yıl önce .Din Allahla kulu arasındadır. Allah rahmet eylesin.

93
177
yanıtYanıtla
ihtiyar:

ne alaka anlamadım din ilim ve bilim hepsi birbirine bağlıdır sen bakma cahiliye ayrı bişi

yanıt26
yanıt5
Onemli Degil:

O zaman Aramiza girme

yanıt9
yanıt3
Sevda Gül :

Allah diyorki kullarim ebedi hayatinizi Cennette geçirmek istiyorsaniz yolunuz Islam Rehberiniz Hz. Kuran olsun eger seytana uyarsaniz ebediyetiniz Cehennemdur! Benim yolumdan Iman yolundan ayrilmayin zira dünya hayati geçici!

yanıt0
yanıt0
CEZA :

Koca Muhsin yediler seni doymadılar. seni yiyenler kefenlerinde boğulsunlar inşallah

256
11
yanıtYanıtla
mehmet can:

muhsin yazıcıoğlu, necmettin erbakan, recep tayyip erdoğan ve daha nice büyük liderler hepsi rahlesine oturup hayır duası almış insanlardır. Özellikle necmettin erbakan için Sakalsız evliya demiştir. Ki necmettin erbakan profesör alanında uzman bilim adamıydı. bazıları diyor ya İslam bilimden uzak diye

199
63
yanıtYanıtla
Ülkü Bozkurt:

biri pek uymuyor bence

yanıt25
yanıt9
Hsn:

Büyük reis yazıcıoğluna ve erbakanada Allah rahmet eylesin

205
18
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title