Haberler

Mahkeme Kararıyla 10. Kez Görevine Dönüyor

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik Döneminde 10'uncu Kez Görevden Alınan ve İstanbul'a Edebiyat Öğretmeni Olarak Atanan Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak Hakkında, Erzurum 2'nci İdare Mahkemesi Yine Yürütmeyi Durdurma Kararı Verdi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik döneminde 10’uncu kez görevden alınan ve İstanbul’a edebiyat öğretmeni olarak atanan Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak hakkında, Erzurum 2’nci İdare Mahkemesi yine yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Mahkeme kararı üzerine bakanlık, 25 yıldan beri müdür olarak görev yapan Budak’ı yeniden eski görevine atadı. Fevzi Budak, İstanbul’dan ilişiğini kestikten sonra önümüzdeki hafta Erzurum’a gelerek 10’uncu defa koltuğuna oturacak. Son olarak Çanakkale’den Erzurum’a dönen ve 14 ay kesintisiz görev yapan Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, 7 Mart 2008 günü Çelik’in hazırladığı kararname ile görevden alınmış ve İstanbul’daki Sultanbeyli Endüstri Meslek Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yapmaya başlamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title