Haberler

Madencinin Engelli Ağabeyi: O Benim Ayaklarımdı

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde meydana gelen maden faciasında mahsur kalan ve halen arama çalışmaları süren 22 yaşındaki Ömer Cansu'nun bedensel engelli ağabeyi 25 yaşındaki Abdurrahman Cansu, "Kardeşim beni evimizin önündeki yokuştan omzumdan destek vererek indirip çıkarıp egzersiz yaptırıyordu.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde meydana gelen maden faciasında mahsur kalan ve halen arama çalışmaları süren 22 yaşındaki Ömer Cansu'nun bedensel engelli ağabeyi 25 yaşındaki Abdurrahman Cansu, "Kardeşim beni evimizin önündeki yokuştan omzumdan destek vererek indirip çıkarıp egzersiz yaptırıyordu. O benim ayaklarımdı" dedi.

Başyayla İlçesi'ne bağlı Üzümlü Köyü'nde annesi, babası ve engelli ağabeyiyle aynı evde yaşayan Ömer Cansu'nun, oturdukları tek katlı evin toprak tavanından yağmur ve kar suyu akmaması için üstünü naylonla örtmeleri dikkat çekti.

BALKON YAPARKEN DÜŞÜP ENGELLİ KALMIŞ

Kardeşinin çalışacak başka bir iş bulamadığı ve maddi imkansızlıktan dolayı madende çalıştığını belirten ağabeyi Abdurrahman Cansu, bedensel engelli olmasına neden olan olayı şöyle anlattı:

"Yaklaşık 6 yıl önce 2 katlı ahşap evimizin balkonunu yaparken yere düştüm ve vücudumun belden aşağısı felç oldu. Birçok doktora gittik ve fizik tedavi önerdi. Belirli zamanlarda devlet hastanesinde fizik tedavisi oldum ama yeterli olmadı. Maddi imkansızlıklardan dolayı düzenli bir şekilde fizik tedavi yaptıramadım. Ama kardeşim Ömer evimizin önündeki yokuştan omzumdan destek vererek indirip çıkararak bana egzersiz yaptırırdı. O benim ayaklarımdı. Şimdi bu facianın yaşanmasına dene olanlar beni bu yokuştan çıkaracak mı?"

Abdurrahman Cansu'nunsöz ettiği yokuşun ise yaklaşık 200 metre olduğu belirtildi. - Ermenekkaraman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başyayla Ermenek Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title