Haberler

Madenciler Günlerini Kutladı

Güncelleme:

"4 Aralık Dünya Madenciler Günü" Siirt'te çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Siirt' te "4 Aralık Dünya Madenciler Günü" kapsamında Park Elektrik A.Ş. tarafından gün anısına çeşitli etkinlikler düzenlenerek, Madenciler günü kutlandı.

Siirt Öğretmenevinde düzenlen etkinliğe, Siirt Valisi Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Selim sadak, Şirvan kaymakamı İbrahim Özdel, Baro Başkanı Av. Cemal Acar, Park Elektrik A.Ş. Genel müdürü Ramazan Yön, Şirvan maden ocağında çalışan yaklaşık 500 maden işçisi katıldı.

Açılışta konuşan Siirt Valisi Ahmet Aydın, "Madencilik toplumların kalkınmasına yön veren en önemli sanayi kuruluşlarından birisidir. Madenciliğin iş gücü ve toplumsal kalkınmaya verdiği katkıyla ele alınması gerekir. İlimizde Park Elektrik tarafından Şirvan İlçemize bağlı Maden köyünde Bakır madeni çıkarılmakta ve önemli bir istihdam kaynağı oluşturulmaktadır. Park Elektirik Aş.'nin bu önemli yatırımı ilimiz için büyük bir önem teşkil eder" dedi.

Tüm Maden işçilerinin günlerini kutlayan Vali Aydın, "Çözüm süreciyle birlikte bölge genelinde tüm sektörlerde yatırımların arttığına dikkat çekerek, özelikle maden işçilerinin alın teri kurumadan tüm özlük haklarının verilmesi gerekir. Yer altında kazanılan para helal paradır. Alın teri ile kazanılan paradır. İşçilerini memnun edemeyen işletmeler başarılı olmaz. Bu duygularımla görevi başında yaşamını yitiren tüm işçilerimize Allahtan rahmet diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
Park Elekrik A.Ş.Genel Müdürü Ramazan Yön ise yaptığı konuşmada;" Tüm Dünyada kutlanan Madenciler gününü, Şirvan İlçemize bağlı Maden köyünde çalışan işçi kardeşlerimizle birlikte bu yıl burada kutlamak istedik. Bunu geleneksel olarak her yıl kutlamayı planlıyoruz. Davetimize iştirak eden başta sayın Valimize, Belediye Başkanımıza ve diğer yetkililer olmak üzere, tüm işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Dünya Madenciler Günü Park Elektrik Şirvan Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title