Haberler

Macera Tutkunları İstanbul Extreme Fest'de Meydan Okudu!

Güncelleme:

Adrenalin tutkunları Sinan Akçıl ile hem müziğe hem de maceraya doydu.

Türkiye'nin ilk ve en büyük macera festivali İstanbul Extreme Fest, bu yıl beşinci kez adrenalin tutkunlarını bir araya getirdi. İki gün süren festival boyunca heyecan ve eğlence aralıksız devam etti.

Pop müziğin yakışıklı ismi Sinan Akçıl da mini bir konserle festival coşkusunun dozunu arttırırken, İstanbul Extreme Fest'de bulunan bisiklet rampasında nefes kesen bir performans sergileyerek cesaretini kanıtladı!

Yerçekimine meydan okuyan Bungee Jumping'den 8 metre yüksekte yürüme heyecanı yaşatan Macera Küpü'ne, Macera Parkurlarından konsol oyunlarına kadar her çeşit eğlenceye ev sahipliği yapan festival, Forum İstanbul'da gerçekleşti.

Forum İstanbul sponsorluğunda gerçekleştirilen 'İstanbul Extreme Fest' 5. yılını yine birbirinden heyecanlı anılarla geride bıraktı. 30-31 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul'da düzenlenen İstanbul Extreme Fest'e gelen adrenalin tutkunları nefeslerini tuttu, heyecanı ve eğlenceyi bir arada yaşadı.

İstanbul Extreme Fest, hem adrenalin dolu sporları sevenlere, hem de eğlenirken heyecanı arttırmak isteyen her yaştan katılımcıya unutulmaz anlar yaşattı. Macerayı şehirde yaşamak isteyenlerin akın ettiği festival, renkli ve enerji dolu anlara sahne oldu.

Korkuyu bir kenara bırakıp eğlencenin tadını çıkardılar!

"Yükseklik bana vız gelir" diyen katılımcıların büyük ilgi gösterdiği Bungee Jumping aktivitesi, izleyicilerin nefeslerini kesti. Klasik Bungee Jumping'in yanı sıra Ters Bungee Jumping yapma şansı yakalayan heyecan avcıları, kendini 90 metre yükseklikten boşluğa bıraktı ya da aşağıdan yukarıya doğru 100 kilometre hıza ulaşarak hayal bile edemeyecekleri bir deneyim yaşadı.

Macera Küpü'yle gökyüzünde yürümeye cesaret eden katılımcılar ise 8 metrede yürürken aynı zamanda özgüvenlerini arttırdı. Hızlı karar almayı ve yükseklik korkularını yenebilmeyi öğrendi. Bazen çığlıklarının bazense kahkahaların yükseldiği aktivite unutulmaz anlara sahne oldu.

Yeteneklerini sokaklarda geliştiren BMX (rampa), skate-board (kaykay) ve in-line skate (paten) tutkunları, İstanbul Extreme Fest kapsamında gerçekleşen Sokak Sporları Yarışması'nda iki gün boyunca profesyonel bir parkurda, binlerce izleyici önünde jüriyi etkilemek için yarıştı. Performanslarını sergileyen yarışmacılar arasından en başarılı bulunanlar, 10.000 TL'lik ödülü paylaşarak festivalin en şanslı katılımcıları arasında yerini aldı.

Extreme Challenge parkurunda ise katılımcılar, rakiplerinden daha hızlı davranarak bir araba oluşturmak için ter döktü. Parkurun sonuna gelmeyi başaran yarışmacılardan çarkları kullanarak final bayrağını göndere çeken ilk takım ödülün sahibi oldu. Kıyasıya yarış boyunca takım üyelerini arkadaşları ve Forum İstanbul ziyaretçileri sloganlarıyla destekledi.

5. İstanbul Extreme Fest 2015 etkinlik alanına gelen ziyaretçilerden arzu edenler 'yuvarlanan balonlar' içinde performanslarını sergilerken, dileyenler de oyun konsollarının başında sanal ve gerçek rakiplerini alt etmeye çalıştı. Özgürce eğlenmek isteyenler de Salto Trambolin ile unutamayacağı bir heyecan yaşadı.

Sinan Akçıl'dan hem konser hem cesaret gösterisi...

Festivalin bu yılki sürprizi, genç kızların sevgilisi, yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl oldu… Enerjisi içine sığmayan ve kendini 'spor delisi' olarak tanımlayan Akçıl, 31 Mayıs Pazar günü Forum İstanbul'da verdiği mini konserle festival coşkusunu ikiye katladı. Genç şarkıcı, festivalin en dikkat çeken alanları arasında yer alan zorlayıcı bisiklet rampasında hünerlerini sergileyerek, hayranlarının çığlıkları eşliğinde parkuru tamamlamayı başardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinan Akçıl İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title