Haberler

Maaşını Alamayan Bekçi, Köylüleri İcraya Verdi

Kırıkkale'nin Balışeyh İlçesi Eldelek Köyünün Bekçisi İsmet Arslan Güngör, Maaşını Alamayınca 21 Köylüyü İcraya Verdi.

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Eldelek köyünün bekçisi İsmet Arslan Güngör, maaşını alamayınca 21 köylüyü icraya verdi.

Hasat mevsiminde ödenmesi gereken 3 bin YTL'lik maaşını bazı köylülerden alamayan bekçi İsmet Arslan Güngör, 50 hanelik köyde maaşı karşılığı 25 çerik buğday ve onun değerindeki parayı vermeyen 21 kişiyi icraya verdi. Güngör, "Bekçilik hakkım olan 25 çerik buğday ve onun değerindeki parayı bu yıl hasat mevsiminde toplayamadım. 21 kişi bekçi hakkını vermedi. Bekçi hakkını vermeyen köylünün evlerine defalarca gittim, beni azarlayıp gönderdiler. Bekçi hakkını vermeyenler içinde Kırıkkale Üniversitesi

öğretim üyesi ve Kırıkkale'nin sayılır iş adamları ve çalışanları bulunmakta. Köyde 24 saat görev yapıyorum. Ben köylünün ve köyün her sorunuyla ilgileniyorum. Maddi durumum iyi değil. Geçimimi bekçilik yaparak sağlıyorum. Köy halkı olan ve köyde yaşayan vatandaşların bekçi hakkını vermemesi benim çok zoruma gidiyor. Yapacak bir şey yok. Hakkım olan parayı icra yolu ile alacağım" dedi.

(BÖ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title