Haberler

Lüks Otomobille Koyun Çalan 2 Şüpheli Tutuklandı

Adana'da lüks otomobil ile koyun çaldıkları iddiasıyla aranan 25 yaşındaki Çetin Can G. ile 24 yaşındaki Salih Ö., yakalandı.

Adana'da lüks otomobil ile koyun çaldıkları iddiasıyla aranan 25 yaşındaki Çetin Can G. ile 24 yaşındaki Salih Ö., yakalandı. 'Çalmadık, parasını ödeyip satın aldık' diyen şüpheliler tutuklandı.

Merkez Sarıçam İlçesi'nin Esentepe Mahallesi'nde besici Adil Tekin, geçen 24 Haziran'da yanına gelen lüks otomobildeki 2 kişinin koyun alıp parasını ödemeden kaçtıklarını söyleyerek şikayetçi oldu. Tekin'in ihbarı üzerine çalışma başlatan polis, olay yerine yakın bir sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, Salih Ö.'nün de içinde bulunduğu Çetin Can G.'nin kullandığı lüks otomobil cadde üzerinde saptandı. Otomobilden inen Çetin Can G.'nin sağ arka kapıyı açıp uzaklaştıktan kısa süre sonra koyunlarla dönmesi görüntülere yansıdı.

Polis kimliklerini saptadığı şüphelileri evlerinde yakaladı. Çetin Can G., koyun hırsızlığı suçlamasını kabul etmedi. Kamera kayıtları izlettirilen Çetin Can G., "Doğru biz o gün orada durduk ama koyunu çalmadık. Parasını ödeyip satın aldık" dedi. Şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adil Tekin Çetin Can Sarıçam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

KENAN ESER:

Kanında var kırkızlık. Babasından miras kalmıştır. Arkadaşta kullanıyor. Miras olduğu için sahip çıkmıştır. Suç mu yani. Reddi miras mı yapsaydı yani. Baba yadigarıdır diye devam etmiş.

0
0
yanıtYanıtla
KAYBOLANYILLAR:

Hayvan hırsızlığı da özellikle son 2sene içinde artış gösterdi.

0
0
yanıtYanıtla
KENAN ESER:

Pis kırkız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title