Haberler

LTS Ödüle Doymuyor

Güncelleme:

Kapalı kalan saçlardan, onkoloji hastalarına kadar kişiye özel Revox şampuanları üreten Trikolog Talat Sam, ikinci kez "Yılın ARGE ve İnovasyon" ödülüne layık görüldü.

LTS Teknoloji Grup tarafından GeoMASS ARGE laboratuvarında geliştirilen ve yüzde 100 bitkisel özlerden oluşan Revox şampuan, Rixos Otel'de Buhara Medya Grup tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Medya Ödülleri Töreni'ne damga vurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve çok sayıda milletvekili bürokrat ve belediye başkanının da katıldığı ve ünlü sunucular Vatan Şaşmaz ve Çiğdem Tunç'un sunduğu gecede "Yılın ARGE İnovasyon" ödülünü TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu'nun elinden alan LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, Revox ile bugüne kadar sayısız ödül kazandıklarını kaydetti.

Sokağın nabzını tutan medya temsilcilerinden aldıkları ödülün kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Sam, "Birbirinden farklı bitki özleriyle formüle ettiğimiz ve uzun süre üzerinde çalıştığımız Revox'un böylesine değerli bir ödüle, hem de ikinci kez layık görülmesi bizi onurlandırdı. Uzun süre üzerinde çalıştığımız ve saç dökülmesi sorunu yaşayanların derdine derman olan şampuanlarımız meyvelerini veriyor. Daha alacağımız çok yol, hayata geçireceğimiz çok proje var. Aldığımız ödüller de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi.

Kapalı kadınların saç dökülme sorunundan yola çıkarak geliştirdikleri Revox şampuanın, mesleği gereği şapka takmak zorunda kalanlara da yarar sağladığını belirten Sam, şunları söyledi:

"Avusturya ve İsviçre'deki bilim adamlarımızla yaptığımız çalışmalar, ARGE laboratuvarımız GeoMASS'ta aylar süren testlerde Revox şampuanın içeriğinde yoğun oksijenle deionize edilmiş su kullanarak saç foliküllerinin arınarak beslenmesi ve canlanmasını sağladık. Türkiye'den ve yurt dışından zengin bitki aktifleriyle formül edilen REVOX şampuan, saç kayıplarını engellemesi, saç diplerini güçlendirmesi, saça hacim kazandırması ve canlandırması gibi birden fazla olumlu etkisi varken, hiçbir yan etkisi de bulunmuyor. Yapılan güvenilirlik testlerinde kullanıcıların herhangi bir alerjik reaksiyon görülmediği ve dermatolojik testler neticesinde de güvenilir olduğu kanıtlandı. Revox şampuan bugün şeker hastalarından, menopoz; diyetten, at kuyruğuna kadar kişiye özel çok sayıda farklı ürünle tüketicilere ulaşıyor."

Sam, Revox ile oldukça iyi bir satış grafiği yakaladıklarını ve yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağladıklarına işaret ederek, "ARGE çalışmalarına devam ettiğimiz Revox ile yeni yılda farklı sürprizlere de imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Gecede Alişan, Safiye Soyman ve Seğmen Ocakları Derneği Halk Oyunları ekibi sahne aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İdris Güllüce Vatan Şaşmaz Çiğdem Tunç Rixos Otel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (1)

amir kmobilWeb@haberler.com:

Hic bir isime yaramadi ben at kuyruğu sampuani kullandin para tuzagi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title