Haberler

LÖSEV, Lösemi Hastası Gençlerle İftarda Buluştu

Güncelleme:

LÖSEV, Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Lösemili Çocuklar Vakfı Bursa Şubesinde tedavi görmekte olan lösemi hastası gençlerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Merinos'taki Genel Müdürlük hizmet binasında gerçekleşen iftar yemeğine, Genel Müdürümüz Mehmet İSLAMOĞLU, Kurumsal İletişim Müdürümüz Yusuf Ziya YÜCE, LÖSEV Bursa Halkla İlişkiler Sorumlusu Aslı Metin ve LÖSEV Bursa Şubesinde tedavi gören lösemi hastası gençlik grubu katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Genel Müdür Mehmet İSLAMOĞLU, sosyal sorumluluk bilinci doğrultusunda bu tür anlamlı organizasyonlara her zaman destek vereceklerini belirterek;"Bu hastalıkla mücadele edenler morallerini her an yüksek tutarak hastalığı yeneceklerine kendilerini inandırmalıdır. Bu mücadele sırasında onları yalnız bırakmayarak, destek olmak hepimizin görevi olmalıdır. LÖSEV Bursa ailesiyle biraraya gelmekten dolayı kurum olarak oldukça gururluyuz" dedi.

UEDAŞ'ın davetiyle bu iftarda yer aldıklarını belirten LÖSEV Bursa Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Aslı Metin ise, desteğinden ötürü kurumumuza teşekkür etti.

İftar yemeğinin ardından gençlik grubuna yakın zamanda sonuçlanan UEDAŞ, 'Şehrin Işıkları"temalı Ulusal Fotoğraf yarışmasında dereceye giren ilk 50 fotoğrafın yer aldığı fotoğraf albümü hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Merinos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title