Haberler

Lise Savaş Alanına Döndü, Müdür Yardımcısı Merdivenden Yuvarlandı! Kamera Kayıttaydı

Güncelleme:

Ağrı'daki bir lisede, öğrencilerin tekme tokat birbirine girdiği kavgada, müdür yardımcısı merdivenlerden yuvarlandı. Kısa sürede tüm okula yayılan kavganın görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesindeki A Takımı Savaş Ay Anadolu Lisesi öğrencilerinin tekme tokat birbirine girdiği kavgayı ayırmak isteyen müdür yardımcısı, merdivenlerden düşerek yaralandı. Okulun adeta savaş meydanına döndüğü kavganın görüntüleri, sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

KAVGA TÜM OKULA SIÇRADI

Ağrı'da öğrenciler arasında çıkan kavga kısa sürede tüm okula sıçradı. Merdivende toplanan öğrenciler birbirlerine vurmaya başladı.

Lisenin Savaş Alanına Döndüğü Tekme Tokat Kavga Kameralara Yansıdı

AYIRMAK İSTERKEN MERDİVENLERDEN DÜŞTÜ

Bazı öğretmenler kavgayı ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Okul müdür yardımcısı, öğrencileri ayırmaya çalışırken merdivenlerden düşerek kafasına darbe aldı.

Lisenin Savaş Alanına Döndüğü Tekme Tokat Kavga Kameralara Yansıdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Savaş Ay kavga Ağrı Haberler

500

Yorumlar (205)

emekli:

Biraz önceki bir haberde de'''' Geç kalan öğrencinin kulağını çeken Müdüre Büyük tepki '''' diye yazılmış. Büyük ihtimalle Müdür hakkında soruşturma açılır. Eyy ! Öğrenciyi böyle şımarttırsan işte böyle Meydan kavgasıyapar.

52
0
yanıtYanıtla
ahmet:

millet marsta koloni kurcak biz taş devrine ilkelliğe doğru gidiyoruz

49
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

agrı bura okuldan önce ıslah merkezı yapılması bu kekolara

29
20
yanıtYanıtla
Ağrılı:

Lan akıl yoksunu herif. Ağrı bura ne demek. Liselerde bu tarz şeyler çok oluyor. Izmirde Ağrıda Antalyada veya Türkiyenin herhangi başka bir şehrinde. Kalkıp bir şehri genellemenin ne anlamı var klavye delikanlısı seni...!! Ve yorumunu beğenen dingiller.

yanıt10
yanıt6
RUMUZ:

(AĞRILI ) denyo üç yıl orada kaldım sadece orası için değil ülkenin geneli için ıslah merkezi kurmak lazım.

yanıt1
yanıt5
Ağrılı:

Rumuz malı asıl denyo sensin. Yoruma katılıyor musun karşı mısın belli değil. Sen git ortaokul öğretmeninin verdiği ödevi yap hadi çocuğum....!!

yanıt4
yanıt0
özgür:

okulu ögrenciler idare ediyor hiçbir ögretmenin yetkisi ve etkisi kalmamış sonuç bu

47
0
yanıtYanıtla
YUO:

AK GENÇLİK UTANIYORUM BU HALE GELDİĞİMİZDEN

21
24
yanıtYanıtla
.......:

Ak partiyi değil de , kendini suçladığın gün, bu utançtan kurtulacağına inanıyorum.

yanıt16
yanıt10
KARADENİZ KARADUR:

CHAPE ZAMANINDA NELER GÖRDÜ BU ÜLKE. . NELER. . . KUYRUKLAR. . . YOKLUKLAR. ÇUKURLAR. . . KURUTUKLAR. . . . AĞRI ETEĞİ GİBİ ÇÖPLER. ETRAF KOKARDI LAĞIM GİBİ LEŞ. . . TURİSTLER RESİM ÇEKER KAÇARDI. . . HASTANELERT DESEN KEPAZE. . BIRAK. DİRİNİ. . ÖLÜN BİLE REHİN KALIRDI. . . MAFYALAR. . . STOKLAR. . . . SONRA HAVAYA BOMBA ATTILAR BULUTLARA. . . YAĞMUR BİLE YAĞMAZDI. . . REİSE KURBAN OLSUN LAR. . . . . . .

yanıt3
yanıt2
Tüm 205 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title