Haberler

Lise Öğrencisinin Sır Ölümü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde evinin önünde yaralı halde bulunan 16 yaşındaki Berke Taştan, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde evinin önünde yaralı halde bulunan 16 yaşındaki Berke Taştan, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorlar, Berke'nin acı haberini ailesi ve yakınlarına söylemekte güçlük çekti.

Acı olay Orhangazi'de Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre lise öğrencisi olan Berke Taştan, akşam saatlerinde berbere gidip tıraş oldu. Ardından market alışverişi yaptığı belirlenen Berke'yi mahalle sakinleri evinin önünde yerde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı halde Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Berke, burada yapılan müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edilmek üzere ambulansa alındı. Ambulans hareket etmek üzereyken Berke'nin nabzı durdu. Ambulanstan indirilip yeniden acil servise alınan Berke, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ACI HABER VERİLİNCE...

Berke'nin acı haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Anne Hatica ve Ormo AŞ'de çalışan Hürspor'un eski futbolcularından olan baba Emir Aziz Taştan da yakınlarıyla birlikte hastaneye geldi. Sevenleri hastane önünde beklerken, yaşam mücadelesi veren Berke hayata tutunamadı. Berke'nin yakınlarının acılı bekleyişi yaklaşık 3 saat sürdü. Hastane personeli hastaneye akın eden yakınlarının arasından Berke'nin anne ve babasını özel bir odaya aldı. Acı haber burada verildi. Anne ve babası Berke'yi son kez görmek için müdahale edilen odaya koştu. Baba dayanamayıp bayılırken, anneyi yakınları güçlükle ayakta tutabildi. Berke'nin bir gün önce doğum günü olduğu öğrenildi.

BERKE'NİN ÖLÜMÜ ARAŞTIRILIYOR

Taştan ailesinin tek çocuğu olan Berke'nin neden ve nasıl öldüğü ise bilinmiyor. Güvenlik güçleri ilk incelemede Berke'nin evlerinin de bulunduğu apartmandan düştüğünü tahmin etse de araç ya da motosikletin çarpmış olması ihtimali üzerinde de duruluyor. Yerde yatarken bulunan Berke'nin hastanede çekilen filmlerinde bacağında ve kolunda kırık olduğu belirlendi. İç kanama geçirdiği de tespit edilen Berke'nin ölümünden sonra Cumhuriyet savcısı hastaneye gelerek inceleme yaptı. Gencin cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Devlet Hastanesi Hürriyet Mahallesi Orhangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title