Haberler

Lice'de Tüp Patladı İddiası Yalan Çıktı

Güncelleme:

Lice'de bir kişinin ölümü 4 kişinin yaralanmasına neden olan patlamanın patlayıcı madde hazırlanırken meydana geldiği belirlendi.

Diyarbakır'ın Lice İlçesi Kıralan Köyünde sabah saatlerinde piknik tüpünün patlaması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdiği, vücutlarında ağır yanıklar bulunan 2'si ağır 4 kişinin de yaralandığı haberi gelmişti.

PATLAYICI HAZIRLARKEN YANDILAR

Ancak, bir kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasına neden olan patlamanın patlayıcı madde hazırlanırken meydana geldiği belirlendi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Alınan bilgiye göre, Kıralan köyünde tüp patlaması olduğu beyan edilerek Lice Devlet Hastanesine bir kadın cesedi ile 2'si ağır 4 kişinin yaralı olarak getirilmesine ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında sözkonusu patlamanın, terör örgütüne müzahir şahıslarca bir evde patlayıcı madde hazırlanırken meydana geldiği tespit edildi.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Patlamada yaralanan 4 kişinin Lice Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından sevk edildikleri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavileri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Kıralan Lice Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

DEDAViLERi YAPILIYORMUS PEH PEH:

tedavileri devam ediyormus, atin bir cukura leslerini gitsin. bu ülkenin bayragina huzuruna insanina karsi bomba hazirlayacaksin, elinde patlayincada ülkenin hastanesinden doktorundan hizmet bekleyeceksin.Bu nankörleri hücreye koyup cürümüs etlerini haseratlara yem edeceksin

37
85
yanıtYanıtla
Halil:

Geberin diyen gebersin.

64
40
yanıtYanıtla
cevapcicevapci@mynet.com:

eger bende bunlar gibi bu ülkede polise askere magsuma atmak icin bomba yaparsam benimde elimde patlasin geberip gideyim. Ama bu zebani kilikli satilmis peKAKA usaklari hakettigi gibi geberip gitsinlerki millet huzur bulsun. Eger sende bunlardansa sende geberirsin insallah.

yanıt0
yanıt0
FENASİ:

Ellerinde patlamış..........

30
74
yanıtYanıtla
baba ali:

bir kişi az çok kişi ölmelıydi

40
57
yanıtYanıtla
hüsniye:

şimdide bunları iyileştirmeye çalışıyorlardır. bırak gebersinler. ilahi adalet

31
52
yanıtYanıtla
Cesurvvedi76@yahoo.de:

Yüce Rabbim öyle verir belanızı.

26
42
yanıtYanıtla
michael mason:

allah o bombayi elinde patlatir iste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30
29
yanıtYanıtla
MUSA KAHYA:

YARADAN BILIR ISINI

37
3
yanıtYanıtla
AYŞE:

''ELİMDE PATLADI'' DEYİMİNE GÜZEL BİR ÖRNEK OLMUŞ

32
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title