Haberler

Legoland® Discovery Centre Sembol Binaları Görücüye Çıkardı

Güncelleme:

Tohum Otizm Vakfı yararına düzenlenen ve ünlü simaların katıldığı günde, MINILAND'de yer alacak yapılardan Dolmabahçe Sarayı ve Saat Kulesi'ni herkesten önce çocuklar görmüş oldu.

Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre'ı, Temmuz 2015'te İstanbul'da ziyaretçilerine kapılarını açmadan önce Dolmabahçe Sarayı bahçesinde düzenlediği etkinlikle, LEGO® parçalarından hazırlanan Dolmabahçe Sarayı ve Dolmabahçe Saat Kulesi'ni çocukların ayağına getirdi.

Orijinalinin 90'a bir ölçeğiyle toplam 250 saat çalışmaya hazırlanan İstanbul'un bu abide yapısı çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Çocuklar etkinlikte LEGO® parçalarından kendilerini ifade eden ve o güne özel tasarımlar yaparak neşeli bir gün geçirdiler. Gün sonunda toplanan gelir Tohum Otizm Vakfı'na bağışlandı. Bunun yanı sıra, LEGOLAND Discovery Centre İstanbul 2015 sonuna kadar 4,000 engelli çocuğu ücretsiz olarak misafir edeceğini duyurdu.

İstanbul'un ve dünyanın Sembol Binalarını Miniland'de Görebileceksiniz

Tamamı 3 bin metrekarelik bir alanda 3 milyon LEGO® parçası ile Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre'ı, önümüzdeki Temmuz ayında İstanbul'da ziyaretçilerine kapılarını açacak. Forum İstanbul'un kalbinde yer alan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 3-10 yaş arası çocuklara ve ailelerine yaratıcılık, renk ve eğlence dolu bir dünya sunacak. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'da heyecanlı LEGO® gezileri, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® Fabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları, doğum günleri ve kutlamalar için özel parti odaları yer alacak. LEGOLAND Discovery Centre İstanbul'un ev sahipliği yaptığı MINILAND, yerel eserlerle birlikte tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği ilk MINILAND olma özelliğini taşıyor. Ziyaretçiler MINILAND'de Topkapı Sarayı, Aya Sofya ve Boğaziçi Köprüsü, Tac Mahal, Eyfel Kulesi, Big Ben, Kolezyum, Özgürlük Heykeli, Mısır Piramitleri gibi yapıların LEGO® parçalarından inşa edilmiş versiyonlarını görme imkanı bulacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Lego Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title