Haberler

"Laiklik elden gidiyor" sözüyle tanınan Süleyman dede, bu kez de zam açıklamasıyla gündem oldu

Güncelleme:

Bir sokak röportajında sarf ettiği "Laiklik elden gidiyor" sözleriyle ünlenen Süleyman Çakır, bu kez de gelen zamlara ilişkin yaptığı açıklamalarıyla gündeme oturdu. Sokakta mikrofon uzatılan Çakır, "Bedava mı yakacaktık? Elektrik bedava, doğal gaz bedava, su bedava,10 bin lira maaş… Telefonu beğenmeyiz, 2 bin lira maaşla çalışmayız... Önce adam olacağız, hükümet ne yapsın?" ifadelerini kullandı.

Yıllar önce bir sokak röportajında kullandığı "Laiklik elden gidiyor" sözleriyle fenomen olan Süleyman Çakır, son olarak gelen zamlara ilişkin yaptığı açıklamalarda gündeme geldi.

"BEDAVA MI YAKACAKTIK?"

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da bir sokak röportajında ortaya çıkan Çakır, son dönemde gelen elektrik ve doğal gaz zamlara ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Bedava mı yakacaktık? İyi… Elektrik bedava, doğalgaz bedava, su bedava,10 bin lira maaş… Telefonu beğenmeyiz, 2 bin lira maaşla çalışmayız... Önce adam olacağız, hükümet ne yapsın?"

SOKAK RÖPORTAJI İLE TANINMIŞTI

Çakır, bir YouTube kanalının Üsküdar'da yapmış olduğu "24 Haziran'da kime oy vereceksiniz?" konulu röportajda verdiği cevaplar ve üslubu ile tanınmıştı. Röportaj sırasında, röportaj kelimesi ile kürtaj kelimesini karıştırması ve röportaj sırasında "Laiklik elden gidiyor, hain, vatan haini" söylemi ile sosyal medyada popüler olmuştu.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Süleyman Çakır Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

Trgtyldz:

Bu tip insanlar yüzünden Türkiye bu halde. Sokağa bakıyorum pazardan manavdan pahalı diye insanlar bir şey alamıyor. Devlet işinde çalışan rahat gibi gözüküyor fakat özel sektör çalışanları için dünya farklı.

578
157
yanıtYanıtla
cenker :

dayıda maaş sağlam akarı var

628
107
yanıtYanıtla
Muhammet Abdulcabbar:

Atatürk'e göre “lâiklik” yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Tüm yurttaşların vicdan, ibadet ve din özgürlüğü demektir. Laik idarede din asla devlet işlerine karışmaz. ... Hiç kimse, hiç bir kimseyi ne bir din, ne de bir mezhep kabulüne zorlayabilir.

551
132
yanıtYanıtla
Davut Uysal :

Anlattıklarin tamamen yalan. Kesinlikle din devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır. Hatta daha ötesi dini ortadan kaldırmak amaçlanmıştır. Boşuna yalan atıp algı olusturma

yanıt2
yanıt2
Turan İNCEOZ :

Yorum yarım kalmış şöyle tamamlayalım. Laik idarede devlette vatandaşın dinine, dini ayin tören ve uygulamalarına karışmaz. Ama tabi bu bölüm işlerine gelmediği için hep gözardı edilir. Din devlete karışmasın diyorsak devlette dine karışmasın. Başörtüsüne, sakala, cuma namazına, kurbana, hacca, namaza karışmasın.

yanıt3
yanıt3
Battal Gazi:

Din hayatın hayatı hem nuru hem esası ihya-ı din ile olur şu milletin ihyası.

yanıt4
yanıt2
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Hep söylerim Dünya üzerindeki en tehlikeli şeyler dinlerdir diye

yanıt13
yanıt17
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Turan İNCEOZ Müslümanız dersiniz ayık kafayla gezmezsiniz yazdıklarını bir daha gözden geçir ve az iç

yanıt5
yanıt3
Davut Uysal :

Yazdıkların tamamen yalan. Laiklik dini ortadan kaldırmak için getirilmiştir. Boşuna algı yapıp farklı anlamlar yükleme

yanıt4
yanıt4
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Davut Uysal :Haram dersiniz ayık gezmezsiniz

yanıt2
yanıt3
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title