Haberler

Kuzu'dan Alabora'ya, "Yalan Söyleyenin..." Tweeti

Güncelleme:

AK Partili milletvekili Burhan Kuzu, Gezi olaylarında hedef haline gelen oyuncu Mehmet Ali Alabora'ya, "Yalan söyleyenin...?" şeklinde tweet attı.

T.B.M.M. Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti İstanbul milletvekili Burhan Kuzu, Gezi olaylarında hedef haline gelen oyuncu Mehmet Ali Alabora'ya çattı.

Alabora'nın Londra'da yaptığı konuşmaya değinen Kuzu,"M.A.Alabora,Londra'da Türkiye için şöyle diyor:"Her şey yasak.Sokakta yürümek yasak.Sağa bakmak yasak,sola bakmak yasak;Yalan söyleyenin...?" diye yazdı. Kuzu'nun tweetine tepki gösterildi.

"RAPOR BİRİLERİNE UMUT OLDU"

Türkiye'yi özgürlükler konusuna sınıfta bırakan düşünce kuruluşu Freedom House'a da çatmayı ihmal etmeyen Kuzu,"Soros'un ve ABD'deki İsrail mali lobisinin finansörlüğü ile çalışan Freedom House'un skandal Türkiye raporu birilerine adeta umut oldu!!!!" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Ali Alabora Burhan Kuzu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

kapkaraahmetbaykara33@hotmail.com:

ÇOCUK GERÇEKTEN ALABORA OLMUŞ...

21
6
yanıtYanıtla
ALPERENalperen@hotmail.com:

LAFA BAK YA. ALABORAYI SAVUNMUYORUM AMA SOKAK AĞZINDAN GINA GELDİ ARTIK ADAM GİBİ SÖZ SÖYLEYİN ÇOCUKLARIMIZA TEMİZ SÖZLER ÖĞRETMEK, DUYURMAK İSTİYORUZ.. TOPLUMA MAAL OLMUŞSAN AGZININ AYARINI BİLECEKSİN BEN ŞURALIYIM BURALIYIM DEMEK GECERLİ BİR MAZERET OLMAMALI

14
12
yanıtYanıtla
kartalbaserkartal@hotmail.com:

SAROZUN ÇOCUKLARI GENE BOŞ DURMUYOR TAAAA UZAKLARDAN BİLE SES VERMEYE ÇALIŞIYORLAR. AMA DİKKAT EDİN NE ZAMAN TÜRKİYE'MİN ALEYHİNE BİR OLAY BİR KARAR VAR HEMEN SALYA SÜMÜK SAYDIRMAYA BAŞLIYORLAR. ONUN İÇİN HALKIN NAZARINDA BUNLARIN İZMARİT KADAR KIYMETİ YOK.

18
4
yanıtYanıtla
cem tunam2mccs@windowslive.com:

Alabora'nın Londra'da konuşma yapmasının arkasında neden başkaca anlamlar arıyorsunuz ki RTE 'nin AK TROLLERİ? RTE ve partisi ve yandaş medyası günlerdir,haftalardır adamı hedef göstermedi mi? Hala da göstermeye devam etmiyor mu? Bir günah keçisi seçtiniz onun üzerinden Gezi Protestolarına katılan,doğrudan ve/veya destekleyen ve sempati duyan herkesi hedef tahtasına koyuyorsunuz.. Bir insanı sokak ortasında sopalarla bir'e ,beş altı kişi döve döve öldürenler ve bunları alkışlayanların olduğu bir ülkede Alabora 'nın yurtdışından açıklama yapmasına neden şaşıyorsunuz?

7
11
yanıtYanıtla
cem tunam2mccs@windowslive.com:

Alabora lafın gelişi öyle cümleler kurmuş, yani giderek artan anti demokratik atmosferi tanımlamak için,yoksa öyle olduğu için değil. Bunu anlamayıp,ciddiye alacak kadar ve buna bu şekilde cevap verecek kadarsınız ve ne yazık ki bu ülkeye milletvekili olmuşsunuz...

6
8
yanıtYanıtla
bahadircobarbahadircobar@gmail.com:

krallık chp de var görün görün artık kaybediolar senelerdir aynı vatandaşlar torununa bile miras bırakılan koltuk eyy CHP sen hangi cumhuriyetten bahsediyorsun sizin cumhuriyetiniz buysa ben zaten istemem

2
2
yanıtYanıtla
bahadircobarbahadircobar@gmail.com:

bunlar türkiyeyi terketsin çok iyi oluyorböylece barış içinde yaşarız çomakçılar olmadan

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title