Haberler

Kütahya - Yakalanacağını Anlayınca, Kaçırdığı Sevdiği Kızı Öldürüp Intihar Etti

Yakalanacağını anlayınca, kaçırdığı sevdiği kızı öldürüp intihar ettiKÜTAHYA Çavdarhisar İlçesinde 21 yaşındaki Ali Karakurt, yakalanacağını anlayınca, kaçırdığı devlet yurdunda kalan sevgilisi 17 yaşındaki Ayşe Ş.'yi av tüfeğiyle öldürdkten sonra, aynrı silahla intihar etti.

Yakalanacağını anlayınca, kaçırdığı sevdiği kızı öldürüp intihar etti

KÜTAHYA Çavdarhisar İlçesinde 21 yaşındaki Ali Karakurt, yakalanacağını anlayınca, kaçırdığı devlet yurdunda kalan sevgilisi 17 yaşındaki Ayşe Ş.'yi av tüfeğiyle öldürdkten sonra, aynrı silahla intihar etti.

Çavdarhisar ilçesi Kızık köyünde meydana gelen olayda Ali Karakurt, Çavdarhisar Sevgi Evi'nde kalan sevgilisi Ayşe Ş.'i geçen Perşembe günü babaannesinin yaşadığı Çavdarhisar Kızık köyüne kaçırdı. Yurt görevlileri lise öğrencisi Ayşe Ş.'nin akşam saatlerinde okuldan dönmemesi üzerine durumu jandarmaya bildirdi.

Kayıp olarak aranan Ayşe Ş.'nin Çavdarhisar ilçesi Kızık köyünde olduğu ihbarını alan jandarma güçleri köye doğru gittikleri sırada jandarmanın kendilerini bulduğunu öğrenen Ali Karakurt, av tüfeği ile sevgilisi Ayşe Ş.'i öldürdü. Karakurt, daha sonra aynı tüfekle intihar etti. Ayşe Ş. ve sevgilisi Ali Karakurt olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen jandarma ekipleri sevgililerin cesetleriyle karşılaştı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Çavdarhisar ilçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sevgilisi Ayşe. Ş.'yi öldürdükten sonra intihar eden Ali Karakurt'un, genç kızla akraba oldukları öğrenildi. Ayşe Ş.'nin babasının 2007 yılında Kütahya Emet İlçesi Düşecek Köyü'nde tüfekle intihar ettikten sonra annesinin bir başkasıyla evlenerek Manisa'ya yerleştiği ve kendisini de yetiştirme yurduna verdikleri belirtildi.

Ayşe Ş.'nin amcası, Ali Karakurt'un da dayısı olan Emin Şahin'in jandarmayı arayarak, kayıp olan yeğeni Ayşe Ş.'nin diğer yeğeni Ali Karakurt tarafından, genç kızın babaannesi Emine Dağdelen'in Kızık Köyüne götürülmüş olabileceği ihbarında bulunduğu da iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Karakurt Çavdarhisar Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title