Haberler

Kütahya'ya Şehit Ateşi Düştü

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında yol güvenliği sağlayan güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Yaşar’ın Kütahya’da yaşayan ailesine şehadet haberi verildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında yol güvenliği sağlayan güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Yaşar'ın Kütahya'da yaşayan ailesine şehadet haberi verildi.

Kütahya Hava Er Eğitim ve Garnizon Komutanlığı yetkilileri, şehidin Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden ailesine şehadet haberini verdi. Askerler tarafından şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı.

Anne Hava ve baba Mehmet Yaşar, oğullarının şehit olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Şehidin eşi Canan Yaşar sinir krizleri geçirirken, olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak teselli edilmeye çalışıldı.

Bu arada, şehidin küçük kardeşi Şükrü Yaşar, Afyonkarahisar'da bulunun diğer kardeşi Ersin Yaşar'ı cep telefonuyla arayarak şehadet haberini verdi.

Şehidin 8 yaşında Ecrin ve 1,5 yaşında Melek isminde 2 kız evladının olduğu öğrenildi.

Şehidin babası Mehmet Yaşar, "Oğlumla dün telefonla görüştüm. Bir süre sohbet ettik. Bana 'ben Şemdinli'ye gideceğim, telefonum kapalı olacak merak etmeyin' dedi. Bugün şehadet haberi verilmeden bir kaç saat önce telefonla oğlumu yine aradım. Telefon çaldı, ama telefonu açmamıştı. Demek ki o sırada çatışmadalardı. Vatan sağ olsun" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, şehidin baba evine gelerek, aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Hasan Yaşar'ın yarın ikindi namazını müteakip toprağa verileceği belirtildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Yaşar Şemdinli Hakkari Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title