Haberler

Kurtalanlı Bayanlar 25 Kasım'ı Protesto Etti

Güncelleme:

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı bayanlar, kadınlara yönelik baskılar ve şiddetin son bulması için, Kurtalan'a bağlı Atabağı köyünde buluştu.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı bayanlar, kadınlara yönelik baskılar ve şiddetin son bulması için, Siirt'in Kurtalan İlçesine bağlı Atabağı köyünde bir araya geldiler. Atabağı Belediyesinde düzenlenen toplantıya, BDP PM üyesi Meliha Varışlı, BDP Kadın Meclisinden Leyla Saraç ve yaklaşık 28 kadın katıldı.

Yapılan toplantıda kadınlara hitaben konuşan BDP Kadın Meclisi üyesi Leyla Saraç 1960 yılından itibaren kadının geldiği aşamayı çok iyi değerlendirilmesi ve Paris'te Katledilen üç kadın arkadaşının mücadelesine sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Kadın şiddetine dur diyebilmek için kadınların her alanda ve her anlamda bilinçlendirilmesi ve bu doğrultuda çalışmaların yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Meliha Varışlı Kurtalan Atabağı Siirt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title