Haberler

Kurban Bayramı Tatilcileri Tekirdağ-İstanbul Yolunda Yoğunluğa Neden Oluyor

Güncelleme:

Kurban Bayramı tatilini, yaşadıkları yerlerin dışında geçiren ve dönüş için yola çıkan tatilciler, Tekirdağ-İstanbul yolunda yoğunluğa neden oluyor. Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçiren vatandaşların dönüşü başladı. Özellikle Tekirdağ-İstanbul kara yolunun Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy ve Kumbağ mevkilerinde zaman zaman yoğunluk meydana geldi. Yolun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücüleri aşırı hız, yakın takip ve hatalı sollama konusunda uyardı. Kara yolundaki akıcı yoğunluğun gün boyu sürmesi bekleniyor.

Kurban Bayramı tatilini, yaşadıkları yerlerin dışında geçiren ve dönüş için yola çıkan tatilciler, Tekirdağ- İstanbul yolunda yoğunluğa neden oluyor.

Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçiren vatandaşların dönüşü başladı.

Özellikle Tekirdağ-İstanbul kara yolunun Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy ve Kumbağ mevkilerinde zaman zaman yoğunluk meydana geldi.

Yolun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücüleri aşırı hız, yakın takip ve hatalı sollama konusunda uyardı.

Kara yolundaki akıcı yoğunluğun gün boyu sürmesi bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Kurban Bayramı Yeniçiftlik İstanbul Beyazköy Tekirdağ Kumbağ Kurban Tatil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title